AMDRyzenMasterDriverV19 şu hata nedeni ile başlatılamadı hatası

hellyeahcuz

Kilopat
Yer
Çanakkale Merkez
Daha fazla  
Meslek
Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni
Merhaba arkadaşlar.

Bu aldığım hata sistemin kapanmasına yol açabilir mi bu aralar sistemim durduk yere kapanıyor HyperX Cloud II kulaklığım yüzünden sistem kapanıyor ayrıca olay görüntüleyicisinde bu hata ile karşılaştım bana yardımcı olabilir misiniz?

Şöyle bir problemim var ekte de gösterdiğim gibi bu hatanın çözümü var mıdır herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Sistemim şöyle;

Anakart: B450M S2H.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: G.Skill 8x2 3200MHz DDR4 RAM.
E. Kartı: XFX RX550 4 GB (RX580 kullanıyorum normalde bu idarelik)
SSD: WD Green 240GB.
HDD: Samsung 500GB (sadece depolama amaçlı)
HDD: Wdd 250GB (oyunlarımı depoladığım alan)
Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Bu aldığım hata sistemin kapanmasına yol açabilir mi bu aralar sistemim durduk yere kapanıyor HyperX Cloud II kulaklığım yüzünden sistem kapanıyor ayrıca olay görüntüleyicisinde bu hata ile karşılaştım bana yardımcı olabilir misiniz?

Şöyle bir problemim var ekte de gösterdiğim gibi bu hatanın çözümü var mıdır herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Sistemim şöyle;

Anakart: B450M S2H.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: G.Skill 8x2 3200MHz DDR4 RAM.
E. Kartı: XFX RX550 4 GB (RX580 kullanıyorum normalde bu idarelik)
SSD: WD Green 240GB.
HDD: Samsung 500GB (sadece depolama amaçlı)
HDD: Wdd 250GB (oyunlarımı depoladığım alan)
Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Aynı hata bende de oldu.Valorant oynarken siyak ekran verip fanlar deli gibi dönüyor.Çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Aynı hata bende de oldu. Valorant oynarken siyak ekran verip fanlar deli gibi dönüyor. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Dostum ne yaptıysam ne ettiysem çözemedim en sonunda format attım sonra kendim Ryzen Master'ı kurmaya çalıştım zaten yüklü hatası verdi baktım gitmiş hata. BIOS pilini söktüm bir de sıfırlansın BIOS diye.

Dostum ne yaptıysam ne ettiysem çözemedim en sonunda format attım sonra kendim Ryzen Master'ı kurmaya çalıştım zaten yüklü hatası verdi baktım gitmiş hata. BIOS pilini söktüm bir de sıfırlansın BIOS diye.
İnternette bir çözüm buldum.Eğer sorun devam ederse bunu deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı