- Makaleler
- 12
Herkesin ağzına sakız olmuş artık. Diğer parçalar çok dandik değilse genelde sorun olmuyor. Parça kombinasyonunu mümkünse iyi seçmeye çalışın.
Herkesin ağzına sakız olmuş artık. Diğer parçalar çok dandik değilse genelde sorun olmuyor. Parça kombinasyonunu mümkünse iyi seçmeye çalışın.
Sakız olmuş...neden acaba, bu yorumları yapan herkes elbet ki AMD kart kullanmış kişiler ki bu sonuca varmışlar.
AMD yerine NVIDIA kullansaydın ya mavi ekran alacaktın ya sistem donacaktı takılacakti bir şey olacaktı, AMD'de ise WattMan alıyorsun olay bu. Başka donanımında sorun varsa suç AMD mi yani?
Sakız olmuş...neden acaba, bu yorumları yapan herkes elbet ki AMD kart kullanmış kişiler ki bu sonuca varmışlar.
Teknolojiyi takip etmiyor gibisin, özellikle WattMan uyarısının neredeyse çözüldüğünü, F/P kartları ve VRAM güzelliğini. AMD kartların sorunları eskilerde kaldı. Günümüzde Ray Tracing hariç FSR dahil çoğu konuda NVIDIA ile çok rahat kapışıyor kartlar, heleki her bütçeye ve kullanıma uygun çok fazla varyasyon konusunda. Bir dahakine dersine iyi çalış seni küçük NVIDIA fanboyu.
Bir tık ağır oldu bu hocam.Teknolojiyi takip etmiyor gibisin, özellikle WattMan uyarısının neredeyse çözüldüğünü, F/P kartları ve VRAM güzelliğini. AMD kartların sorunları eskilerde kaldı. Günümüzde Ray Tracing hariç FSR dahil çoğu konuda NVIDIA ile çok rahat kapışıyor kartlar, heleki her bütçeye ve kullanıma uygun çok fazla varyasyon konusunda. Bir dahakine dersine iyi çalış seni küçük NVIDIA fanboyu.
Hangi kartı kullandınız? Deneyim karttan karta değişir.AMD kartı bizzat kendim kullandım yaşamadığım sorun kalmadı ve param ile rezil olmuşum burada bana söylenmeyen laf kalmadı komik gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.