AMD’ye Özel Yapay Zeka Görsel Oluşturma: Amuse Nedir?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD-Amuse.jpg

Ne zaman yapay zekayla birlikte donanımlardan söz etsek ön plana yeşil takım çıkıyor. Kırmızılıların da yeniliklere ayak uydurması gerekiyordu, yeni hamleler gelmeye devam ediyor. AMD, yeni nesil donanımlarının gücünden yararlanan üretken AI platformu Amuse 2.0’ı tanıtmıştı. Amuse yeni sürümlerle ve yeni özelliklerle yenilenmeye devam ediyor. Biz de AMD’nin yeni yapay zeka yazılımına daha detaylıca bakalım […]

Devamı: AMD’ye Özel Yapay Zeka Görsel Oluşturma: Amuse Nedir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

AMD-Amuse.jpg

Ne zaman yapay zekayla birlikte donanımlardan söz etsek ön plana yeşil takım çıkıyor. Kırmızılıların da yeniliklere ayak uydurması gerekiyordu, yeni hamleler gelmeye devam ediyor. AMD, yeni nesil donanımlarının gücünden yararlanan üretken AI platformu Amuse 2.0’ı tanıtmıştı. Amuse yeni sürümlerle ve yeni özelliklerle yenilenmeye devam ediyor. Biz de AMD’nin yeni yapay zeka yazılımına daha detaylıca bakalım […]

Devamı: AMD’ye Özel Yapay Zeka Görsel Oluşturma: Amuse Nedir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bende ilk defa gördüm indirip test ediyorum gelişmeleri birazdan bırakırım.

AMD'nin böyle bir uygulama çıkarması hoş ancak donanım gereksinimleri epey görünüyor.

Yazılımı denedim, çalıştırmak için RX 6600 yetti. Detay belirterek sıfırdan resim yapma yeteneğini pek iyi değildi ancak resmi çevirmekte iyi.

1726916826002.png

-
Bu AI'ı biraz inceleyeceğim, çünkü kendi bilgisayarımda AI çalıştırmak daha ilginç bir deneyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı