Elektronik Spigen 30W USB-C Mini Hızlı şarj Adaptörü 149TL

Bir ara bu fiyata 20W bile bulunmuyordu. Tek günde nasıl bu kadar indirim yapabildi bu Spigen, aklım almıyor. 1TL'ye Trendyol Plus deneme üyeliği alarak kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

1764350853303.png

Beyaz olsun diye 20-30 TL fazladan ödedim..

Son düzenleme:
Kablo önerir misiniz bunun için? Aynı marka mı almam gerekiyor, hızlı şarj etmesi veya uyumlu olması için, neye göre almam gerekiyor? Bilmediğimden soruyorum.

Kablo önerir misiniz bunun için? Aynı marka mı almam gerekiyor, hızlı şarj etmesi veya uyumlu olması için, neye göre almam gerekiyor? Bilmediğimden soruyorum.

Type-C kullanıyorsanız benim siparişimdeki kablodan alabilirsiniz hocam. 75 TL de kupon geliyor bu ikisi toplam 272 TL'ye geldi.

Siyah kablo almak istediğinizde Trendyol'da 300 Hepsiburada ise 150 TL civarı. Kabloyla beraber alacaksanız benim yaptığım şekilde alın.

Type-C kullanıyorsanız benim siparişimdeki kablodan alabilirsiniz hocam. 75 TL de kupon geliyor bu ikisi toplam 272 TL'ye geldi.

Siyah kablo almak istediğinizde Trendyol'da 300 Hepsiburada ise 150 TL civarı. Kabloyla beraber alacaksanız benim yaptığım şekilde alın.
Kupon için kod mu gireceğiz hocam? 75tl'lik kupon göremedim.

1764352164626.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı