- Makaleler
- 1
Telefonda bir sorun çıkarır mı diye düşündüm ama sanırsam alacağım.
![]()
Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 - Fiyatı, Yorumları
Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir ara bu fiyata 20W bile bulunmuyordu. Tek günde nasıl bu kadar indirim yapabildi bu Spigen, aklım almıyor. 1TL'ye Trendyol Plus deneme üyeliği alarak kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz.
Kablo önerir misiniz bunun için? Aynı marka mı almam gerekiyor, hızlı şarj etmesi veya uyumlu olması için, neye göre almam gerekiyor? Bilmediğimden soruyorum.
Kupon için kod mu gireceğiz hocam? 75tl'lik kupon göremedim.Type-C kullanıyorsanız benim siparişimdeki kablodan alabilirsiniz hocam. 75 TL de kupon geliyor bu ikisi toplam 272 TL'ye geldi.
Siyah kablo almak istediğinizde Trendyol'da 300 Hepsiburada ise 150 TL civarı. Kabloyla beraber alacaksanız benim yaptığım şekilde alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.