Ameliyattan Çekinenenlere: Nasıl bir şey bu ameliyat?

Elinize sağlık ve geçmiş olsun hocam. Özellikle bu tarz içerikler normalde pek ilgi çekmez aksine sıkıntılı zamanlarda insanlar arar ve bulur, bu da öyle olacaktır.

@800k ZED Teşekkürler, buna da şükür diyelim

@KingKral0703 Bir sonraki konu ne hakkında olsun dostum? Sadece sağlık da değil, oyun geliştiriciliğiyle ilgili falan da yazabilirim.

@Cthulhussy Çok geçmiş olsun. Yazımın sonunda bahsettiğim gibi değinmişsin konuya, geçiyor her şey öyle ya da böyle. Öldürmeyen acı güçlendiriyor. Ölüm de her şeyin sonu zaten

@T21 Geçmiş olsun dostum. Alerjik bir durum ise ameliyat nasıl çözüm olacak?

@444065 Beğenmene çok sevindim dostum çok sağ ol Ama dediğim gibi, makaleler çok etkileşim almıyor. Ben daha çok soru-cevap yapıp daha fazla insana yardımcı olmak istiyorum.

Benim en büyük korkum narkoz etkisindeyken olmuycak seyler soylemekten korkmamdi. Allah'tan hiç konusmamisim konusaydim evlatliktan red yerdim .
O bende de olmuştu ya. Ama çok şükür uyandırma odası olan hastanelerde kaldım hep

@T21 Geçmiş olsun dostum. Alerjik bir durum ise ameliyat nasıl çözüm olacak?
Burun kanallarım %40 veya %60 gibi bir oranla tıkanıyor ve rahat nefes almama engel oluyor, bu durum için doktor ameliyat önermişti ama üzerinde durmadığım için soru sormadım.

Herhalde burnumun içini yontacak.

@T21 Cidden ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla alerjik reaksiyonlarda burunun içindeki tabaka şişiyor. Sanırım özel hastaneydi, malum kolum ağrıyor deseniz kol ameliyatı, göğsüm ağrıyor deseniz anjiyo diyorlar

İfadeler: T21
Ben de bilmiyorum hocam... ameliyat çare olursa iyi olur.
Her sene yaşadığım bir problem, bir süre sonra insan beziyor bu durumdan.

@T21 İkinci bir göz görse iyi olur sanki, başka bir doktor yani. Bu arada cidden özel hastane miydi merak ettim de? Eğer devlet ise ve ameliyat dendiyse muhtemelen cidden durum ameliyatlıktır.

6 yıl önce kasık fıtığı ameliyatı olmuştum, ben 15dk sürdü sanıyordum 4 saat sürmüş. Lokal anestezi ve verdikleri ilaçlarla zaten kafa trilyon oldu, ne komut verseler sorgulamadan uyguluyordum. Onu geçtim ameliyatı yaptıkları yer bildiğin buzhane az kalsın donarak geberecektim.

En kötüsü penis ucuna takılan idrar sondası, onu görünce şok olmuştum ahaha bu boruyu buradan nasıl soktunuz onun çıkarılması falan çok sıkıntılı.

Uzun lafın kısası ameliyat olmak yerine ölmeyi seçmenizi tavsiye ederim.

@Dynamics İdrar sondası her ameliyatta olmuyor. Geçirebileceğin en sıkıntılı ameliyatlardan birini geçirmişsin dostum, geçmiş olsun. Ama bazen ameliyatın sıkıntılarına katlanmak sonrasında büyük rahatlama getiriyor. Her sabah dehşet bir boğaz ağrısıyla uyanmaktansa bademciğimi aldırıp 15 gün o acıyı çekmeyi yeğlerim ben mesela

@T21 İkinci bir göz görse iyi olur sanki, başka bir doktor yani. Bu arada cidden özel hastane miydi merak ettim de? Eğer devlet ise ve ameliyat dendiyse muhtemelen cidden durum ameliyatlıktır.
Devlette muayene olmuştum hocam, doktor iyi gibi gözüküyordu da şimdiye kadar başka yere gitmiştir zaten.

Problem burun kanallarında hocam, o vakit doktor cihaz ile burnumdan boğazıma kadar görüntülemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…