Ameliyattan Çekinenenlere: Nasıl bir şey bu ameliyat?

Evet o dediğin doğru, şimdiye kadar neden hep erteledim diye kızmıştım kendime, gereksiz yere ağrı acı cekmiştim.

Şaka bir yana sağlık ertelemeye gelmez, bir probleminiz varsa ertelemeden halledin.

Hocam geçmiş olsun öncelikle, yazıyı şimdi okudum yatarken kendimi hastane odasında ameliyattan yeni çıkmış o baş dönmesi yaşadığım halde gibi hissettim sonradan bakınca kolay gibi gelse de o an ki stres çok yoruyor hocam insanı bende 4-5ay önce sağ bacağımdan tümör ameliyatı oldum.

Ben de 5-6 kere ameliyat oldum, Hiç birisin de korkarak ve ya ağlayarak gitmedim, Annem babam ağladı ama ben hep gülerek gittim ''Ameliyat olmak nasıl acaba'' Dedim. Güzel rehber olmuş elinize sağlık ve geçmiş olsun.

@yamankm çok geçmiş olsun dostum. Şimdi durumların nasıl?

Teşekkür ederim hocam, şu an iyiyim yani normal bir yaşam işte zaten çok ağır bir şey değildi sağlığım açısından baldır kısmında damarları tıkayan bir tümör vardı kan akışım en ufak hızlandığın da aşırı bir ağrı yapıyordu ve o bölgeye dokunamıyordum ayrıyeten neden bilmiyorum bu ağrılar beni ağır agresifleştirmişti o dönem. 10-15cm arası bir dikiş izi kaldı sadece şu anda ameliyattan çıktıktan 1.5ay filan sonra sorunsuz bir şekilde hayatıma devam edebildim.
Bu arada diğer deneyimlerinizi de paylaşmanızı isterim ben yazılarınızı okumaktan keyif alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı