American Megatrends BIOS format atma

murat43

Hectopat
Daha fazla  
American Megatrends ınc 1.10, 5.12.2016 modelli BIOS'um var fakat nasıl format atmam gerektiğini neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. USB bellek yanımda şu an da içine hangi dosyayı atmam gerektiğini vs yazarsanız çok sevinirim.

American Megatrends ınc 1.10, 5.12.2016 modelli BIOS'um var fakat nasıl format atmam gerektiğini neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. USB bellek yanımda şu an da içine hangi dosyayı atmam gerektiğini vs yazarsanız çok sevinirim.

USB diskinize Windows Media Creation Tool veya Rufus programı ile UEFI Windows yazmanız gerekiyor.

hfghfghfhgf.PNG

Sistemim bu şekilde yüklemem gereken ISO dosyasını atabilir misiniz yanlış bir şey indirmek istemiyorum önceden yanlış bir şey indirdim diye PC'ye format atmam gerekti.

Sisteminizin x64 bit olduğunu varsayıyorum. Recep Baltaş'ın vermiş olduğu Windows 10 ISO dosyasını indirin: https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=45b7973e
BIOS'unuzun Legacy(eski) olduğunu görüyorum. Bunun için Rufus kullanarak en az 8 GB hafızaya sahip bir flash belleğe MBR/BIOS şeklinde Rufus yazılımı üzerinden ön yüklenebilir bir USB hazırlamalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da yardımcı olabilir.
Ardından anakartınızın boot menüsüne girip oluşturduğunuz flashı seçiniz.

Son düzenleme:
Teşekkürler bir sorunum olursa tekrar yazacağım.
Şey ben sadece VRAM'i yükseltmek istiyorum illa format mı lazım bunun için ha bir de BIOS menüsünde ne yapacağımı bilmiyorum araştırdım fakat hiçbir yerde yok bu BIOS menüsü sanırım eski olduğu için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı