A Ali Okumuş Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 46 27 Mayıs 2020 #1 American Megatrends (1985-2005) format atılmıyor, bu sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz? PC'yi Vista'dan 7'ye çevireceğim.
American Megatrends (1985-2005) format atılmıyor, bu sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz? PC'yi Vista'dan 7'ye çevireceğim.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 Sorunu detaylı yazın. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 27 Mayıs 2020 #3 Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz? Hangi kısımda takılıyorsunuz? Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS A Ali Okumuş Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 46 27 Mayıs 2020 #4 Crimson Butterfly dedi: Sorunu detaylı yazın. Genişletmek için tıkla... American Megatrends'den BIOS menüyü ayarlamama rağmen format arayüzü gelmiyor. USB disk ile format atacağım. Kerem00 dedi: Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz? Hangi kısımda takılıyorsunuz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... format arayüzü gelmiyor Kerem00 dedi: Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz? Hangi kısımda takılıyorsunuz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorun. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Sorunu detaylı yazın. Genişletmek için tıkla... American Megatrends'den BIOS menüyü ayarlamama rağmen format arayüzü gelmiyor. USB disk ile format atacağım. Kerem00 dedi: Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz? Hangi kısımda takılıyorsunuz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... format arayüzü gelmiyor Kerem00 dedi: Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz? Hangi kısımda takılıyorsunuz? Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorun.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #5 Ali Okumuş dedi: American Megatrends'den BIOS menüyü ayarlamama rağmen format arayüzü gelmiyor. USB disk ile format atacağım. format arayüzü gelmiyor Bilmiyorun. Genişletmek için tıkla... Boot sekmesinden birincili USB yaptınız mı ? Yazdığınız USB nin bootable olduğundan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Ali Okumuş dedi: American Megatrends'den BIOS menüyü ayarlamama rağmen format arayüzü gelmiyor. USB disk ile format atacağım. format arayüzü gelmiyor Bilmiyorun. Genişletmek için tıkla... Boot sekmesinden birincili USB yaptınız mı ? Yazdığınız USB nin bootable olduğundan emin misiniz?
KS KS A Ali Okumuş Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 46 27 Mayıs 2020 #6 Crimson Butterfly dedi: Boot sekmesinden birincili USB yaptınız mı? Yazdığınız USB'nin bootable olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 1.ci'ye attım ama benim formatla pek alakam yok. Bootable'nin ne olduğunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Boot sekmesinden birincili USB yaptınız mı? Yazdığınız USB'nin bootable olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 1.ci'ye attım ama benim formatla pek alakam yok. Bootable'nin ne olduğunu bilmiyorum.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #7 Ali Okumuş dedi: 1.ci'ye attım ama benim formatla pek alakam yok. Bootable'nin ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... USB yi nasıl hazırladınız. Artı 0 Eksi
Ali Okumuş dedi: 1.ci'ye attım ama benim formatla pek alakam yok. Bootable'nin ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... USB yi nasıl hazırladınız.
KS KS A Ali Okumuş Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 46 27 Mayıs 2020 #8 Crimson Butterfly dedi: USB yi nasıl hazırladınız. Genişletmek için tıkla... Rufus ile hazırladım. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #9 Ali Okumuş dedi: Rufus ile hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından Launch-CSM diye bir şey olucak onu açık-legacy yapın. Secure Boot ayarı var ise onu kapalı yapın. Tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Ali Okumuş dedi: Rufus ile hazırladım. Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından Launch-CSM diye bir şey olucak onu açık-legacy yapın. Secure Boot ayarı var ise onu kapalı yapın. Tekrar deneyin.
KS KS A Ali Okumuş Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 46 27 Mayıs 2020 #10 Crimson Butterfly dedi: BIOS ayarlarından launch-csm diye bir şey olacak onu açık-legacy yapın. Secure Boot ayarı var ise onu kapalı yapın. Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... PC'de ki başka sıkıntı BIOS ayarları yok. Discord gelirseniz resimli olarak gösterebilirim. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: BIOS ayarlarından launch-csm diye bir şey olacak onu açık-legacy yapın. Secure Boot ayarı var ise onu kapalı yapın. Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... PC'de ki başka sıkıntı BIOS ayarları yok. Discord gelirseniz resimli olarak gösterebilirim.