American Truck Simulator İncelemesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Grafikler Euro Truck Simulator 2'ye göre gelişmiş. Ancak sanki Euro Truck Simulator 2'nin farklı haritalar eklenmiş hali olmuş.
 
@Aloto doğru söylüyor grafik haricinde sadece map değiştirilmiş ve bir kaç tır eklenmiş gibi görünüyor, güzel bir inceleme olmuş tebrikler.
 
İncelemen güzel olmuş fakat neden ilk başta ismini ışık hızında söyleme gereği duyduğunu anlayamadım. Eğer oyuna gelecek olursak sanki biraz ETS 2 modu gibi durmuş. Hani fazla bir yenilik göremedim açıkçası ben. Tabi bu benim kişisel görüşüm.
 
ETS2 zaten gayet güzel bir oyun. O yüzden ETS2'nin üstüne mod gibi yapmalarını pek yargılamıyorum. Sonuçta oyun hikaye bazlı değil, bir simülasyon. Önemsememiz gereken tır sürerken yaşadığımız deneyimin gerçekçiliği ve oynanabilirliği. Bu konuda SCS Software iyi bir iş çıkarmıştır diye düşünüyorum. Yılların tecrübesi sonuçta.
 
@Aloto doğru söylüyor grafik haricinde sadece map değiştirilmiş ve bir kaç tır eklenmiş gibi görünüyor, güzel bir inceleme olmuş tebrikler.
Onun nedeni Bu oyunun World Of Trucks için olması. Bir süre sonra ETS ile ATS birleşecek, World Of Trucks olucak.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı