M msn58 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 11 23 Kasım 2021 #1 Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın?
Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın?
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sadece Mükemmel Mükemmel Kısmını atmak istedim ama bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sadece Mükemmel Mükemmel Kısmını atmak istedim ama bulamadım.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 23 Kasım 2021 #3 msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... İnsanlar devlet tarafından korkutulmamış, sindirilmemiş oluyor ve çoğunluğun bir sosyal hayatı, hobileri var diye biliyorum.
msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... İnsanlar devlet tarafından korkutulmamış, sindirilmemiş oluyor ve çoğunluğun bir sosyal hayatı, hobileri var diye biliyorum.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 23 Kasım 2021 #4 İnsanların ülkenin geleceği hakkında düşünüp kafa yormak zorunda olmadığı, sadece kendi hayatlarıyla meşgul olabildikleri bir yer.
İnsanların ülkenin geleceği hakkında düşünüp kafa yormak zorunda olmadığı, sadece kendi hayatlarıyla meşgul olabildikleri bir yer.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 23 Kasım 2021 #5 Hiç gitmedim ama iyi dir.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Kasım 2021 #6 msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Genişletmek için tıkla... Macera dolu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Genişletmek için tıkla... Macera dolu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #7 msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğimiz kadar güzel
msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğimiz kadar güzel
emin.0016 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 963 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #8 msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... 2 asgari ücret ile 1 tane ekmek alamazsın (!) ülkemiz oradan bin kat daha iyi.
msn58 dedi: Merhaba ABD nasıl bir yer? Refah seviyesi yüksek ve insanlar birbirine saygılı diye biliyorum. Yaşam şartları sizce nasıldır oranın? Genişletmek için tıkla... 2 asgari ücret ile 1 tane ekmek alamazsın (!) ülkemiz oradan bin kat daha iyi.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #9 emin.0016 dedi: 2 asgari ücret ile 1 tane ekmek alamazsın (!) ülkemiz oradan bin kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Amariga bizi gıskanıyor yegenim (!)
emin.0016 dedi: 2 asgari ücret ile 1 tane ekmek alamazsın (!) ülkemiz oradan bin kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Amariga bizi gıskanıyor yegenim (!)
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #10 Gelirin ortalama veya ortalama üstü olduğu sürece müthiş bir yer.