Amerika'da Doğa Dışı Hava Olayı

YasarPK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 35 derece düşüşle kar yağan bir il ile karşınızdayım. Şehrin adı Denver. Amerika'da kutuplardan gelen soğuk havanın etkisiyle 40 derece düşüş yaşıyor ve kar yağışı başlayacak. İzlemek isterseniz diye canlı yayın bırakıyorum bazı noktalardan. Tahmini olarakta 30cm kadar kar yağışı da alabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sweiss Karın sevilecek bir yanı yok bence, boşver yağmasın daha iyi. :D Ankara ve Rochester'daki öğrencilik dönemlerimde o kar yere düştüğü anda küfretmeye başlıyordum çünkü bir sürü şeyi zorlaştırıyor.
Bence kar gibi güzel başka bir şey yok. Soğuk hava kar yağarken gece gürüyorsun varyaaa üff.
Kar nasıldı? Oturduğun ile 4 seneden beri yağmıyor. İstanbul'da oturuyorum.
Bu yıl İstanbul'a yağdı diye hatırlıyorum ben ?

@YasarPK Buzlanma yoksa ve kar seviyesi yüksek değilse açık havada yürümek güzel de hayata bir sürü olumsuz etkisi var. Ankara'da açık hava ve yerde taze kar olan günlerde sırf keyiften dolayı Bilkent merkez kampüsünden doğuya yürüyüp geldiğim çok oluyordu.

Tuzlanma yüzünden arabalar ve ayakkabılar çok daha çabuk eskiyor. Kaza oranları artıyor. Özellikle ABD'de yaşadığım yer ve Kanadalı arkadaşımın yaşadığı gibi yerlerde kar ve buz yüzünden 1 saat erken kalkıp yolunu açman ve arabanı hazırlaman gerekiyor. Düşüp kendine zarar verme oranların kat kat artıyor.

Özellikle Rochester'da iyice nefret ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı