Amerika'da hangi eyalette yaşanmalı?

brkclsn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Eşimle beraber 2 kişi önümüzdeki seneden itibaren Amerika'da yaşamaya başlayacağız. Yaklaşık 3 sene kadar. Bu süre içerisinde nereden başlamamız gerektiği konusunda çok karışıklık yaşıyoruz. Gerçekten bilgisi olan ve yol gösterebilecek arkadaşlar yorum yaparsa bizim için çok büyük kolaylık olur. Ocak ayı gibi gideceğiz. İsteğimiz: İklim olarak Türkiye'ye benzer, güvenlik seviyesi yüksek, kira bedellerinin abartı olmadığı ve sosyal ortamlardan şehir merkezlerinden çok uzak olmayan bir lokasyon arıyoruz.

Virginia, boston ve houston ilk (iş için gidiyoruz) alternatiflerdendi ancak boston maalesef ki kira giderleri gözümüzü çok korkuttu. Açıkçası hiç bilmediğim bir yerde doğrudan 2000-2500 kira ile bir senelik sözleşme yapmak istemediğim için daha 1500 dolar civarı stüdyo daireler bakıyoruz.

Şehir önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Benim kuzenim Florida'da yaşıyordu hocam sanırım. Normalde Teksas'da yaşıyorlardı ama güvenli olmadığından taşındılar. Kesinlikle güvenli yere yerleşin. Amerika çok özgür bir şehir çünkü. Bana kalırsa silah da bulundurmanızı öneririm.

Hocam öneri yapamam ama mümkünde Texas, Ohio gibi yerlerden uzak durun.
İmkanınız varsa bir silah bulundurun.

Tamamen ne bekledigine gore ve ne meslek sahibi olduguna gore degisir hangi eyalette yasayacagin. TX'da ev sahibi olmak zorlasti, maaslar da cok dusuk diger eyaletlere gore. Ben para biriktireyim ev sahibi olayim diyorsaniz Midwest eyaletlerinden birinde yasayin hem sendikalar da guclu oldugu icin iyi para kazanirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı