Amerika'da veteriner olmak mantıklı mı?

Kaan_klft

Hectopat
Amerika'da veteriner olmak istiyorum nasıl yapabilirim? Benim aklımdan WAT programından yararlanıp iş başvurusu yapmak geliyor, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'da veteriner olmak istiyorum nasıl yapabilirim? Benim aklımdan wat programından yararlanıp iş başvurusu yapmak geliyor, sizce ne yapmalıyım?

Hocam pek bir bilgim yok ama Green Card denediniz mi? Kaliteli bir üniversitede okursanız hocanız sizi bağlantıları varsa tabii misafir olarak da gönderebilir.(Yüksek Lisans ve Doktora danışman hocaları daha çok yapar bunu.)

Hocam eğer Türkiye'de eğitiminizi aldıysanız Türkiye'de kalmanızı öneririm ama Amerika'da eğitim alacaksanız Amerika öneririm.

Hocam eğer Türkiye'de eğitiminizi aldıysanız Türkiye'de kalmanızı öneririm ama Amerika'da eğitim alacaksanız Amerika öneririm.
Türkiyede okuyup amerikada iş yapmak istiyordum. Greencard denemedim, sizce maaşlar nasıldır ?
Hocam pek bir bilgim yok ama Green Card denediniz mi? Kaliteli bir üniversitede okursanız hocanız sizi bağlantıları varsa tabii misafir olarak da gönderebilir.(Yüksek Lisans ve Doktora danışman hocaları daha çok yapar bunu.)

Türkiye'de okuyup Amerika'da iş yapmak istiyordum. Greencard denemedim, sizce maaşlar nasıldır?

Dediğim gibi orada da klinik açabiliyorsunuz galiba. Filmlerden dizilerden öyle görmüştüm :D.Google'da kısa bir araştırma yapınca 70 bin dolar ile 150 bin dolar arası diyor.

Dediğim gibi orada da klinik açabiliyorsunuz galiba. Filmlerden dizilerden öyle görmüştüm :D.Google'da kısa bir araştırma yapınca 70 bin dolar ile 150 bin dolar arası diyor.
O yazılanları ben çok gerçekçi görmedim o yüzden tanıdığınız varsa daha detaylı bilirsiniz diye düşündüm, açıkçası klinik açmak aklımda yoktu iş ilanlarına girdiğimde yılda ortalama indeed sitesinde 128 bin dolar diyor.

O yazılanları ben çok gerçekçi görmedim o yüzden tanıdığınız varsa daha detaylı bilirsiniz diye düşündüm, açıkçası klinik açmak aklımda yoktu iş ilanlarına girdiğimde yılda ortalama indeed sitesinde 128 bin dolar diyor.

Uzaktan akrabam var ama Amerika'da. Şu an soramam. Evet bana da gerçekçi gelmedi.

Amerika'da veteriner olmak istiyorum nasıl yapabilirim? Benim aklımdan wat programından yararlanıp iş başvurusu yapmak geliyor, sizce ne yapmalıyım?

Dostum TR diploması ABD de geçmiyor olması lazım akredite olsun olmasın en az 3 sene daha ders alman lazım kısaca mantıklı bir iş değil.

Bir veteriner hekim olarak bilgilendirmek istedim. Türkiye'de olan diplomalar Amerika tarafından kabul görmüyor. Onların sistemi daha farklı. Ancak Türkiye'deki eaeve akreditasyonuna sahip bir veteriner fakültesinden mezun olursanız birleşik krallık ve İrlanda tarafından denk görülen bir diplomanız olur. (şimdilik devam etmekte) bu akreditasyona sahip veteriner fakültesinden mezun olan çoğu hekim İngiltere'ye çalışmaya gitti. Dil puanını almak ve iş bulmak yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı