Amerika'da veteriner olmak istiyorum nasıl yapabilirim? Benim aklımdan wat programından yararlanıp iş başvurusu yapmak geliyor, sizce ne yapmalıyım?
Türkiyede okuyup amerikada iş yapmak istiyordum. Greencard denemedim, sizce maaşlar nasıldır ?Hocam eğer Türkiye'de eğitiminizi aldıysanız Türkiye'de kalmanızı öneririm ama Amerika'da eğitim alacaksanız Amerika öneririm.
Hocam pek bir bilgim yok ama Green Card denediniz mi? Kaliteli bir üniversitede okursanız hocanız sizi bağlantıları varsa tabii misafir olarak da gönderebilir.(Yüksek Lisans ve Doktora danışman hocaları daha çok yapar bunu.)
Türkiye'de okuyup Amerika'da iş yapmak istiyordum. Greencard denemedim, sizce maaşlar nasıldır?
O yazılanları ben çok gerçekçi görmedim o yüzden tanıdığınız varsa daha detaylı bilirsiniz diye düşündüm, açıkçası klinik açmak aklımda yoktu iş ilanlarına girdiğimde yılda ortalama indeed sitesinde 128 bin dolar diyor.Dediğim gibi orada da klinik açabiliyorsunuz galiba. Filmlerden dizilerden öyle görmüştüm.Google'da kısa bir araştırma yapınca 70 bin dolar ile 150 bin dolar arası diyor.
O yazılanları ben çok gerçekçi görmedim o yüzden tanıdığınız varsa daha detaylı bilirsiniz diye düşündüm, açıkçası klinik açmak aklımda yoktu iş ilanlarına girdiğimde yılda ortalama indeed sitesinde 128 bin dolar diyor.
O yazılanları ben çok gerçekçi görmedim o yüzden tanıdığınız varsa daha detaylı bilirsiniz diye düşündüm, açıkçası klinik açmak aklımda yoktu iş ilanlarına girdiğimde yılda ortalama indeed sitesinde 128 bin dolar diyor.
Amerika'da veteriner olmak istiyorum nasıl yapabilirim? Benim aklımdan wat programından yararlanıp iş başvurusu yapmak geliyor, sizce ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.