Amerika'dan alınma Apple Watch Ultra kullanırken sorun olur mu?

VValtieL

Kilopat
Bir 2. el uygulamasından neredeyse sıfır 2 günlük Apple Watch Ultra alacağım faturası vs. var. Sorum şu, Avrupa ve Amerika modelleri olmak üzere ayrı modeller var bunların farkları nelerdir? Amerika cihazı satın alırsam sorunsuz kullanabilir miyim?

Bir fark olacağını sanmıyorum, sadece bant genişlikleriyle alakalı farklar olabilir. Her şekilde e-simsiz kullanacağını varsaydığımdan bir farkını görmeyeceksin.

Cellular cihaz olduğu için kayıt etmek gerekiyor. Kayıt etmek istemezseniz de sim takıp kullanamazsınız. Kayıt etmek istiyorsanız ve sim kullanacaksanız sim kartınız Turkcell olmak zorunda haberiniz olsun. Sadece Turkcell destekleniyor.
Sadece telefona bağlayarak saati kayıt ettirmeden gelen aramaları ve bildirimleri görebilir miyim?

Avrupa modelini al.
Neden?

Sadece telefona bağlayarak saati kayıt ettirmeden gelen aramaları ve bildirimleri görebilir miyim?
Evet görebilirsiniz. Telefon bağlantısı olduğu sürece saat üzerinden arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz. Ama telefon bağlantısı gerekli. Eğer telefon bağlantısı olmadan yapmak istiyorsanız işte o Cellular modellerine giriyor.

Evet görebilirsiniz. Telefon bağlantısı olduğu sürece saat üzerinden arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz. Ama telefon bağlantısı gerekli. Eğer telefon bağlantısı olmadan yapmak istiyorsanız işte o Cellular modellerine giriyor.
O zaman Amerika modelini almamda sorun yoktur herhalde, telefonu çok yanımdan ayırmıyorum zaten. Ama telefon kapanırsa veya bağlantı koparsa kayıt ettirmek için olan süre başlatılır mı?

O zaman Amerika modelini almamda sorun yoktur herhalde, telefonu çok yanımdan ayırmıyorum zaten. Ama telefon kapanırsa veya bağlantı koparsa kayıt ettirmek için olan süre başlatılır mı?
Başlamaz. Bu cihaz telefon gibi olmadığı için süre başlasa ve bitse de cihazın kapanma durumu olmuyor. Düz Apple Watch olmuş oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı