Amerika'dan GTX 1070 getirtmek

Ekran kartlarını kendi kutusundan çıkartıp başka bir kutuya koymanız lazım. Yoksa kendi kutusu çok göze batar ve izin verilmez. Benim kuzenlerim de İsviçre'de yaşıyorlar. İsviçre'den izine gelirken getirecekleri teknolojik aletleri kendi kutularından çıkartıp başka kutulara koyarlardı. Hem dikkat çekmesin hem de zarar görmesin diye de onları eşyaların, giysilerin arasına sıkıştırırlardı. Amerika'dan ekran kartı getirecek yakınınızın da böyle yapması lazım. Ama benim kuzenlerim araba ile geliyorlardı. Yakınınız uçak ile mi gelecek bilmiyorum. Kuzenlerim en sıkıntılı gümrüğün Bulgaristan gümrüğü olduğunu söylerlerdi. Adamlar her şeye ellerini kollarını sokup, didik dikik arıyorlarmış. Bulgaristan gümrüğü dışında diğer gümrüklerde pek sıkıntı olmuyormuş :mutlu:.

Benim arkadaşım, uçak ile gidip gelecek. Bizim şirketten, daha önce Amerika'dan değil ekran kartı 2000$'lık sistem toplamış bir başka arkadaş ile konuştum. Gümrükteki kadına vermiş poşetteymiş ürünler, bunlar ney diye sormuş PC parçası demiş bizimki, şöyle bir göz gezdirmiş tamam geç demiş.

Yine bizim şirketten birine sordum %90 bir şey olmaz 2 taneye kim ne desin. 10000$ ve üzeri alışveriş için ek vergi alınıyor. 5-6 parça aynı ürün olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın, tablet, telefon, powerbank vs. gibi satışı yaygın olan ürünler olsa dikkat çekebilir belki ama ekran kartında bir şey olmaz dedi.

İçim rahatladı. Size de bilgi olsun, 2 parça için sıkıntı çıkmıyormuş.
İlginiz ve cevaplarınız için hepinize sonsuz teşekkürler.

Ne var yani. İnsanlık ölmedi ya.
Herkesi kendin gibi sanma kardeş. Uçaktaki herkesin çantası, bavulu tıklım tıklım zaten. Neresine koysun. Cebine mi ? Şuan böyle düşünebilirsin ama gerçekten zor bir durumda kaldığında insanoğlunun hiç bir yararı dokunmuyor :(.

O halde farlı bir soru ile yine sizlerleyim :)

Amerika'dan alacağım EVGA GTX 1070 FTW için garanti şartları nasıl olacak? Benim bildiğim kadarıyla ürünü EVGA Europe internet sitesi üzerinden kaydedersek, herhangi bir sıkıntı olması durumunda Almanya'daki yetkili servis acentesine kargolayabiliyoruz.
Bununla ilgili olarak kesin ve detaylı bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını rica ederim.

Teşekkürler.

O halde farlı bir soru ile yine sizlerleyim :)

Amerika'dan alacağım EVGA GTX 1070 FTW için garanti şartları nasıl olacak? Benim bildiğim kadarıyla ürünü EVGA Europe internet sitesi üzerinden kaydedersek, herhangi bir sıkıntı olması durumunda Almanya'daki yetkili servis acentesine kargolayabiliyoruz.
Bununla ilgili olarak kesin ve detaylı bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını rica ederim.

Teşekkürler.
Evet bu konuda ben de net bilgi sahibi değilim ama evga türkiye facebook sayfasında bir vatandaş sormuş bu soruyu ve bu doğrultuda cevap verilmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı