Amerika'dan PC almak mantıklı mı?

Sana bir kaç öneri.
4 çekirdekli cihazlar çok ucuz değilse alma.
Monster, Casper alma.
MSI gf65 alma.
Aşağıdaki ilanıma bak. 😂

Tamam, bir anda kapanıp bir daha açılmayacağı ne malum?
Sıkıntı yaşayan çok insan var. Arkadaş 15.000 lirasıyla riske mi girsin?
bu nasıl bir zihniyet dalga mı geçiyorsunuz ? bu tüm bilgisayarlarda olabilecek bir şey milletimize iyilik yaramaz ki monster yeni serilerinde sırf sızın şu boş yorumlarınızı engellemek namına çok iyi bir soğutma sistemi koydu ve gerçektende hakkını vermiş gta 5 gibi oyunlarda ısım 65'i geçmiyor ama gel gör ki sizin gibi insanlar hala çamur atıyor

bu nasıl bir zihniyet dalga mı geçiyorsunuz ? bu tüm bilgisayarlarda olabilecek bir şey milletimize iyilik yaramaz ki monster yeni serilerinde sırf sızın şu boş yorumlarınızı engellemek namına çok iyi bir soğutma sistemi koydu ve gerçektende hakkını vermiş gta 5 gibi oyunlarda ısım 65'i geçmiyor ama gel gör ki sizin gibi insanlar hala çamur atıyor
Abra'yı savunan gördüğüm ilk kişi sensin.
Fanatik olmaya gerek yok.
Cihazlar iyi değil.
Anakart sorunu yaşayan çok insan var.
Keza ben arkadaşa alma diye tavsiye veriyorum, silah dayamıyorum kafasına.
Aynen, T7 20 serisi mükemmel soğutmaya sahip. Kasa çok kaliteli.

Arkadaş belli ki emin değil ve sormuş. İstersen bir dahakine konu açarken sana sorsun, olur mu?

"Burada hem taksit hem garanti hakkım da olacak."
Bunu yazdıysa iş bitmiştir. Soru sormak için soru sormuş. Cevabı kendisi vermiş zaten sorduğu sorunun içinde.
Yani taksit ve garanti hakkının olduğunu bilip de hala yurtdışından mı alayım diye soruyor. Adam karar vermiş zaten yurt içinden almaya ama farkında değil.

Bunu yazdıysa iş bitmiştir. Soru sormak için soru sormuş. Cevabı kendisi vermiş zaten sorduğu sorunun içinde.
Yani taksit ve garanti hakkının olduğunu bilip de hala yurtdışından mı alayım diye soruyor. Adam karar vermiş zaten yurt içinden almaya ama farkında değil.
Hayır karar vermiş olsam buraya yazmam. Büyük bir fark varsa garantiyi taksiti es geçebilirim. Mesela kartların voltajları değişiyor, türkiyede daha ucuza mal satmak için atıyorum 115 yerine 90 wattlık makine tercih edebilirler. Anlatıklarında bi korelasyon yok.

Dostum isterse "2+2'nin sonucu kaçtır?" diye de bir konu açabilir, bu seni ilgilendirmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı