Amerika'dan PlayStation 5 getirtmek

xGhost7

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Amerika'dan PS5 digital Edition getirteceğim, ancak şöyle bir araştırma yaptım ve ntsc, pal olarak bölgesel olarak ayrıldığını gördüm bunun benim bu konsolu Türkiye'de kullanmama engel olacak bir yanı var mı? Yani Online olarak ve dil olarak bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

NTSC, PAL mı kaldı ya? Kaldıysa bile dijital versiyonunu aldığınız için sorun çıkmaz ama şu an yurtdışından getirmenizin bir artısı yok.

Neden yok ki? 450$ a yanında kol ile birlikte alacağım ₺'ye çevirince çok daha uygun oluyor güncel kur ile 3550₺
Aldığınızda direk kutudan çıkarın ancak açmayın. Türkiye'de açarsanız kurulumu da Türkiye'ye yapacaktır.

Hocam şöyle ki bir tanıdığım var gelen o getirecek ama bir sorun var mı yok mu diye orada kurulum yaptırıp açtırtıcam mecbur.

Arkadaşlar merhaba, Amerika'dan PS5 digital Edition getirteceğim, ancak şöyle bir araştırma yaptım ve ntsc, pal olarak bölgesel olarak ayrıldığını gördüm bunun benim bu konsolu Türkiye'de kullanmama engel olacak bir yanı var mı? Yani Online olarak ve dil olarak bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Bende PS4'ümü Amerika'dan almıştım herhangi bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin.
yurtdışından getirmenizin bir artısı yok.
3-4 bin TL daha ucuza almak dışında bir artısı yok evet.

Bende dijital versiyon da bir sorun olacağını düşünmüyordum ama yine de bir danışmak istedim size şimdi asıl sorun şu ki oyun alıp oynamak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı