Amerika'dan PS5 getirtmek

MaxBeyin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Allah'ın boş verdiği yer
Selamlar herkese. Bildiğiniz gibi lanse edilen PS5'in fiyatı bayağı cep yakıyor biraz düşündükten sonra bende biraz ampuller yandı. Hocam şimdi bizim Amerika'da bir tanıdık var aralık gibi Türkiye'ye dönecek, bende ona PS5 aldırtıp bana getirmesini isteyeceğim vergilerden kurtulmak için. Fakat yine de acaba var mı böyle bir şey diye araştırdım ama pek bir şey bulamadım dediğim gibi üstadlar geçerli mi bu sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Bildiğiniz gibi lanse edilen PS5'in fiyatı bayağı cep yakıyor biraz düşündükten sonra bende biraz ampuller yandı. Hocam şimdi bizim Amerika'da bir tanıdık var aralık gibi Türkiye'ye dönecek, bende ona PS5 aldırtıp bana getirmesini isteyeceğim vergilerden kurtulmak için. Fakat yine de acaba var mı böyle bir şey diye araştırdım ama pek bir şey bulamadım dediğim gibi üstadlar geçerli mi bu sistem?

Vergi yiyebilirsiniz kapalı kutu ise ya da kutu boyutu vb ve ülke kilidi olacaktır Avrupa ülkesinden almalısınız hangi eyaletten alacaksınız kırma işlemi lazım Online oynayamabilirsiniz.

Araştırdım kutusu deforme olmuş ürünlerden vergi alınmıyor ayrıca yurdışından kendin almışsan vergi o ülkeleri ilgilendiriyor yani Türkiye asla vergi kesemez yine de cevaplarınız için teşekkürler :)
Uçaka binerken hop hemşerim one öyle dediğinde. Adamdan bunun gümrük vergisi verildi mi diye sormazlar mı :D?
kardeşim thy uçağına biniyorsun kargo uçağına değil gümrük vergisini ilgilendirmez ki :D

Araştırdım kutusu deforme olmuş ürünlerden vergi alınmıyor ayrıca yurdışından kendin almışsan vergi o ülkeleri ilgilendiriyor yani Türkiye asla vergi kesemez yine de cevaplarınız için teşekkürler :)

kardeşim thy uçağına biniyorsun kargo uçağına değil gümrük vergisini ilgilendirmez ki :D
Bavula hiç mi bakmıyorlar?

kardeş benimdi desin kutu açık olsun birazda yıpranmış vergi falan yok posta yoluyla birde büyük cihazlarda televizyon falan onlarda alırlar vergi uyumluluklarını araştır sanırım 5 te kalkmıştı ama orası amerika adamlar arız<a bize özel olsun derler bi chip taktırırlar falan.

kardeş amerika dan alırsan avrupa oyunları s###en oynayamazsın malesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı