Amerikan SIM kartı Türkiye'ye yollanıp kullanılabilir mi?

bishop heahmund

Hectopat
Daha fazla  
E-ticaretten dolayı Amerikan SIM kartına ihtiyacım var ve wat nedeniyle arkadaşım Amerika'ya gitmiş durumda. Fakat ikimizin de konu hakkında bilgisi yok. Daha önce tanıdığına Amerika'dan SIM kartı aldırıp Türkiye'ye kargolatan insanlar var mı acaba? Eğer varsa simi aktif tutmak için her ay ödememem gereken minimum tutarı ve işleyişin nasıl olduğunu bana söyleyebilir mi? Hangi firmadan temin etmeliyim vs. vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verizon esim var indir oradan satın al esim olarak kaydet bende Amerika'da ki şirketim için böyle kullanıyorum yıllık 70 dolar falan.
Amerika sim kartını telefonuma takıp tiktok indirip tiktok organik için Amerikalılara içerik üreteceğim. Dediğiniz yöntemle bu mümkün değil sanırım çünkü bana fiziki kart lazım. Arkadasıma en uygun yollu hangi kartı temin etmesini söylemeliyim sizce Amerika'dan?

Amerika sim kartını telefonuma takıp tiktok indirip tiktok organik için Amerikalılara içerik üreteceğim. Dediğiniz yöntemle bu mümkün değil sanırım çünkü bana fiziki kart lazım. Arkadasıma en uygun yollu hangi kartı temin etmesini söylemeliyim sizce Amerika'dan?
Telefonu e-sim destekliyorsa fiziki karttan çok bir farkı yok diye biliyorum e-sim'in. 🤔

Ben Ukrayna'dan lifecell almıştım 2021 de, Türkiye de kullanmak için herhangi bir ücret vermiyordum çünkü Turkcell ile aynı altyapıyı kullanıyorlar. Babam ise kyivstar aldı ama o kullanmak için günlük 20 lira veriyordu.
Ama siz verizon, sprint veya diğer operatörleri kullanmak isterseniz belirli bir ücret vermeniz şart.
Roaming packet satın almanız şart. "our international plans let you use your Phone'in more than 210 countries and destinations outside the us: Travelpass: For $5/day in canada and mexico* and $10/day in other countries, you can use your domestic plan's talk, text and data allowances just like you do at Home.".
Türkçesi "uluslararası planlarımız, telefonunuzu dışındaki 210'dan fazla ülkede ve varış noktasında kullanmanıza olanak tanır: Travelpass: Kanada ve Meksika'da 5 dolar / diğer ülkelerde 10 dolar " son kısım önemli değil diye çevirmedim. Bu arada bu yazıyı verizonun web sitesinden aldım.
(Eğer kullanacağınız SIM kart Türkiye de kullanım hakkı sunuyorsa kullanabiirsiniz. Yoksa kullanamazsınız).

Son düzenleme:
Amerika SIM kartını telefonuma takıp TikTok indirip TikTok organik için Amerikalı'lara içerik üreteceğim. Dediğiniz yöntemle bu mümkün değil sanırım çünkü bana fiziki kart lazım. Arkadasıma en uygun yollu hangi kartı temin etmesini söylemeliyim sizce Amerika'dan?

Fark etmiyor ki sen e SIM kartın ile her şey aynı yapıyorsun ayrıca sen IP Türkiye'de gözükekeck yine içeriği Amerika gibi konum almayacak bunun için ya kendine VPN kurman lazım ya da sağlam VPN kullanman lazım o bedava olan sizleri takip edenlerden değil paralı mis gibi VPN'ler var onlardan kullanman lazım ben kullanıyorum konumu hangi ülke yaparsam oradaymış gibi sitelerde geziyorum.

Fark etmiyor ki sen e SIM kartın ile her şey aynı yapıyorsun ayrıca sen IP Türkiye'de gözükekeck yine içeriği Amerika gibi konum almayacak bunun için ya kendine VPN kurman lazım ya da sağlam VPN kullanman lazım o bedava olan sizleri takip edenlerden değil paralı mis gibi VPN'ler var onlardan kullanman lazım ben kullanıyorum konumu hangi ülke yaparsam oradaymış gibi sitelerde geziyorum.
Araştırmam lazım bu konuyu bazıları e-sim ile mümkün olduğunu söylemişler fakat dediğiniz bir şeye değineceğim : tiktokta sim kartına telefonun bölgesine göre içeriklerin karşıya gözüküyor yani eğer ben amerika sim kartı takarsam ve öyle (o numarayla) tiktok hesabı açarsam içeriklerim amerikaya gözükür. Vpn işe yaramıyor bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı