Amerika'ya gitmek istiyor musunuz?

thumbs_b_c_da93ec681af8b7167c9249a35879ba0e.png

Kılıçdaroğlu kazanırsa durmam ben bu ülkede.

By tayip bey kazansa belki dururum ülkeye şeriatın gelmesini engellemek için Kemal beyi propagandalarla kötülediler mükemel biri değil ama şartları karşılıyor adama yapmadıklarını bırakmadılar selihatin demirtaş yargıya çıkarılsın dedi diye PKK'lı oldu oda PKK'nın saldırdığı bir siyasi olması dışında bir sorun yok ülkede andımız kaldırılyor tepkiniz yok ülkede 3 sınıf vatandaş olyoruz tepkiniz yok ülkede 10 milyon süryeli var sıkıntı yok %80 enflasyonu gördük sıkıntı yok paramız pul oldu sıkıntı yok.

Adaylar birbirinden beter hocam. Malum parti ülkeyi batırıyor, CHP kazanırsa (pek kazanacağını da düşünmüyorum) Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağım diyor. Anlamadım gitti ne yapmaya çalışıyor bu adam.

Konuya siyaset karıştırmak istemiyorum ama o konuyu daha kapsamlı araştırmanızı öneririm.

Kendini demokrat dedeye ya da Turkiye Hukumetine baglama. Buraya gelmen icin ya Greencard veya yuklu miktarda para gerekiyor butun egitim masraflarini, yemeni icmeni karsilayacak. Turk pasaportunun degeri Meksika'dan Turk vatandaslarinin girdigi gun bitti, istersen Dunya'nin en iyi lideri gelsin gene duzelmez o sorun.

Biliyorum hocam Atatürk dirilse bile kafamıza göre gidemeyeceğimizi. Turist olarak demiştim daha çok.

Umarım ülkemizin ilişkileri gelişir de Amerika'ya veya dünyanın herhangi bir ülkesine kolayca gidebiliriz.

Turist olarak bile reddettikleri için böyle yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı