Amerika'ya gitmek istiyor musunuz?

Hayır, açıkçası her şey ekonomi olarak değerlendirmemek lazım 2 hafta Amerika'ya gittim ve gördüklerim pek öyle sanıldığı gibi değil. Her yer çok pis sürekli bir kavga görüyorsunuz ve sarhoşlar çok fazla geziyor etrafta kısaca pek can güvenliğinizin olduğu bir yer değil Amerika. Zaten haberlere de bakarsanız okullarında bile sürekli katliam oluyor halkı gerçekten çok psikopat. Avrupa öyle değil ama medeniyet istiyorsanız Avrupa'ya gidin özellikle gidebiliyorsanız İngiltere medeniyetin merkezidir bence.

Forum Extreme zorluk seviyor sanırım:)şaka bir tarafa Türkiye bizim için bir ülkeden fazlası olabilir ama açlıktan da ölmek istemiyorum.

Öncelikle dış ilişkilerde bir günde karşılıklı vize kolaylığı sağlayalım gel istediğin gibi takıl dige bir şey olamaz. Evet Amerika fırsatlar ülkesi yılda binlerce insan göçü alıyor fakat Türkiye'ye kıyak geçeceklerini sanmıyorum. Ayrıca 2024 yılında da Amerika'da bir seçim olacak. Demokratlar Biden yüzünden düşüşte olduğu gibi cumhuriyetçiler kanadında Trump dikkat çekmeye başladı. Eğer cumhuriyetçiler gelirse işler daha da zorlaşabilir.

Hayır, açıkçası her şey ekonomi olarak değerlendirmemek lazım 2 hafta Amerika'ya gittim ve gördüklerim pek öyle sanıldığı gibi değil. Her yer çok pis sürekli bir kavga görüyorsunuz ve sarhoşlar çok fazla geziyor etrafta kısaca pek can güvenliğinizin olduğu bir yer değil Amerika. Zaten haberlere de bakarsanız okullarında bile sürekli katliam oluyor halkı gerçekten çok psikopat. Avrupa öyle değil ama medeniyet istiyorsanız Avrupa'ya gidin özellikle gidebiliyorsanız İngiltere medeniyetin merkezidir bence.
İngiltere daha zor gidip kalması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı