Hocam ben bu sorunu çözdüm. şimdi Amfi'nin üzerinde hangi formatları desteklediği yazıyor, lakin aynı şey diskler için geçerli değilmiş. Ne zaman herhangi bir şey takınca hangi format olduğu fark etmez "disk error" veriyordu. Ve sorunu şöyle çözdüm; VCD yazma programını buldum, lakin VCD kısmına gelince hata vermeyen sürüm internet ortamında yok. Ben Windows 11 kullanıyorum ve bulamadım, yabancısından türküne kadar aradım bulamadım derken, evde babamın eskilerden kalma CD'lerini kurcalarken bir sürü dergilerden "chıp" gibi dvdmaker gibi programlar buldum. Lakin bunlarda da nero programını bulamadım. Her neyse garajda aranırken "pcextra" diye bir CD buldum. Nero falan vardı kurdum (nero 2004 sürümü bu arada) ve sorunsuz çalıştı ve ilk VCD mi de sorunsuz yaptım.
- yani sorunun çözümünü kısaca özetleyecek olursak; bir VCD yazma programı bulmak, bulduğunuz programın hangi formatları desteklediğini bulmak,(mesela nero. MP4 desteklemiyor, bende Format Factory programından. AVI yapıyorum dosyaları) boş CD-R / CD-RW bulmak (lakin kurulum yaparken "finalize CD" derseniz RW'yi tekrardan kullanamazsınız, o yüzden o seçeneği boş bırakacaksınız.) ve son olarak videoyu yazma kısmına sürükleyip yakma tuşuna basın ve hızı belirleyip (eğer. MP3 yapacaksanız veri kaybı olmaması için yavaş yazın, problem çıkarıyor yoksa.) diskinizin hazırlanmasını bekleyin. Bitince alın ve nerede oynatmak isterseniz orada oynatın.