Amfi önerisi

apex38

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde 1 çift pioneer TS-A6976 200W 4 ohm, 1 çift jvc 490W 80 RMS 4ohm oval var aracımda takılı teybim carrozzeria P630 var amfi almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Ve bana fazla pahalı olmayan set kablosu önerir misiniz? Ya da kablo almam gerekir mi ya da sizin bunları alma şu amfiyi tavsiye ederim dediğiniz amfi var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    336,4 KB · Görüntüleme: 135
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    393,1 KB · Görüntüleme: 96
Elinizdeki cihazlara yeni amfilerden takmayın derim.

2.el temiz Pioneer, edison, kenwood, Cambridge Audio vb. eski seri 60x4 veya daha üzeri bir amfi takın derim.

Yeni amfiler eski hoparlörler ile pek güzel çalamıyor hele ki bu tip uygun modeller. Eski seri bir 60x4 Pioneer veya kenwood bir amfi çok daha güzel bir ton ve kaliteli bir ses sunacaktır.

Bir tık daha uyguna bile kapatabilirsiniz.

Elinizdeki cihazlara yeni amfilerden takmayın derim.

2.el temiz Pioneer, edison, kenwood, Cambridge Audio vb. eski seri 60x4 veya daha üzeri bir amfi takın derim.

Yeni amfiler eski hoparlörler ile pek güzel çalamıyor hele ki bu tip uygun modeller. Eski seri bir 60x4 Pioneer veya kenwood bir amfi çok daha güzel bir ton ve kaliteli bir ses sunacaktır.

Bir tık daha uyguna bile kapatabilirsiniz.

BU olur mu acaba fiyatı da uygun

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 100
Bu olur mu acaba fiyatı da uygun.

Olur ama yanlışım yoksa bu da klasik 4x60 Çin mallarından biri. Saçma çalan Çin mallarından kaçmanız için eski serilere bakın dedim zaten.

Eski harbi Japon'lardan bulursan düşünme al derim. Pioneer, kenwood, jvc, JBL'in eski amfileri olur onlara bakın yoğunlukla derim.

Olur ama yanlışım yoksa bu da klasik 4x60 Çin mallarından biri. Saçma çalan Çin mallarından kaçmanız için eski serilere bakın dedim zaten.

Eski harbi Japon'lardan bulursan düşünme al derim. Pioneer, kenwood, jvc, JBL'in eski amfileri olur onlara bakın yoğunlukla derim.

Evet bu da Çin malı inşallah temiz bir amfi bulurum eski seri

Öncelikle midlerin 80-100RMS attığın cihazlar hem d class hem de 60RMS. Çaldırmasına çaldırır fakat yukardaki arkadaşın dediği gibi daha kaliteli ab class ürün bulabilirsen tonlaması çok daha farklı olur. Bütçen nedir?

Öncelikle midlerin 80-100RMS attığın cihazlar hem D class hem de 60RMS. Çaldırmasına çaldırır fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha kaliteli ab class ürün bulabilirsen tonlaması çok daha farklı olur. Bütçen nedir?

Çin malı 60W alırsa pek iyi beslenmeyecek ama yine de güzel ayalar ile tatmin edecek seviyeye getirilebilir. Eskinin 60W şu anın 90-100W'ına eş değer olduğunu düşünürsek güzel bir eski seri amfi ile tadından yenmeyecektir.

He ama ne var çaldıracak ol öyle de böyle de çaldırıyorsun. Şu anda aracımızda MAcoustic M4 4x60 amfi var ona da 1 takım 150RMS Lanzar VX693 oval ve 1 takım 100RMS civarı Osawa woofer bağlı tofaşçılar kadar olmasa da bağırsa bağırta çaldırıyoruz. Ön kapılarda JBL gto6508C mid var onları da amfiye taksak güzel olurdu ama onlar şu anda teyp üzerinden çalıyor.

Öncelikle midlerin 80-100RMS attığın cihazlar hem D class hem de 60RMS. Çaldırmasına çaldırır fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha kaliteli AB class ürün bulabilirsen tonlaması çok daha farklı olur. Bütçen nedir?

XETEC Vector 200.4 MÜ SİERRA 4x100 MÜ almalıyım BULDUKLARIM BUNLAR

XETEC Vector 200.4 MÜ SİERRA 4x100 MÜ almalıyım BULDUKLARIM BUNLAR
VECTOR 50 RMS 4 OHM SİERRA 4X55 VERİYOR DİYE BİLİYORUM

Çin malı 60W alırsa pek iyi beslenmeyecek ama yine de güzel ayalar ile tatmin edecek seviyeye getirilebilir. Eskinin 60W şu anın 90-100W'ına eş değer olduğunu düşünürsek güzel bir eski seri amfi ile tadından yenmeyecektir.

He ama ne var çaldıracak ol öyle de böyle de çaldırıyorsun. Şu anda aracımızda MAcoustic M4 4x60 amfi var ona da 1 takım 150RMS Lanzar VX693 oval ve 1 takım 100RMS civarı Osawa woofer bağlı tofaşçılar kadar olmasa da bağırsa bağırta çaldırıyoruz. Ön kapılarda JBL gto6508C mid var onları da amfiye taksak güzel olurdu ama onlar şu anda teyp üzerinden çalıyor.
Sizin jbl gto6508c midler n11'de 5500 tl olmuş hocam :)

Bu sisteme altyapı FOR X 6GA yeterli olacağını düşünüp 700 TL'ye sipariş verdim iyi yapmış mıyım?

Öncelikle midlerin 80-100RMS attığın cihazlar hem d class hem de 60RMS. Çaldırmasına çaldırır fakat yukardaki arkadaşın dediği gibi daha kaliteli ab class ürün bulabilirsen tonlaması çok daha farklı olur. Bütçen nedir?
2500 bütçe

Sıfır ayarında bulunduğum şehirde xetec vector var 3000 tl yazmış 2400'e bırakıyor ne dersiniz alınır mı ? tamir işlem görmemiş

Son düzenleme:
Sizin JBL gto6508C midler N11'de 5500 TL olmuş hocam :)

Vallaha babam bir arkadaşına sistem yapmıştı o da midlerini hediye etmişti bize de oradan geldi.

Bu sisteme altyapı for X 6ga yeterli olacağını düşünüp 700 TL'ye sipariş verdim iyi yapmış mıyım?

6ga yeterli gelir o sisteme. Abim kendisine 2ga alırken bize de Forx'in 4 Ga'sını alıp verdiydi onu kullanıyoruz biz fazla fazla yetiyor.

Sıfır ayarında bulunduğum şehirde xetec Vector var 3000 TL yazmış 2400'e bırakıyor ne dersiniz alınır mı? Tamir işlem görmemiş.

Bence gayet alınabilir. O amfi yapılan gayet iyi çalan sistemler mevcut. Etrafınızda eski toprak bir sistemci varsa bırakın yapsın o.

Vallaha babam bir arkadaşına sistem yapmıştı o da midlerini hediye etmişti bize de oradan geldi.

6ga yeterli gelir o sisteme. Abim kendisine 2ga alırken bize de Forx'in 4 Ga'sını alıp verdiydi onu kullanıyoruz biz fazla fazla yetiyor.

Bence gayet alınabilir. O amfi yapılan gayet iyi çalan sistemler mevcut. Etrafınızda eski toprak bir sistemci varsa bırakın yapsın o.
Yalnız amfide gain ayarı olmadığı dikkatimi çekti bir sorun teşkil eder mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı