Amfi önerisi

1000 watt 250 RMS forx 112s modeli önerdiler daha önce kullanmıştım o yüzden spl Pro var bir arkadaşta 2500TL istiyor kabini ile ama sıfır değil size resim atayım.

JBL 1000'lik 1650 TL'ye bırakıyor az kullanılmış açıkçası 1 kere almak istiyorum ve keşke şunu alsaydım demek istemiyorum.

Dinlemeden karar vermeyin derim ama şahsen düşük seri forx ve çakma olma ihtimali yüksek JBL'e para vermem ben. Spl Pro'yu bir dinleyip almak tercihim olur açıkçası.

Dinlemeden karar vermeyin derim ama şahsen düşük seri forx ve çakma olma ihtimali yüksek JBL'e para vermem ben. Spl Pro'yu bir dinleyip almak tercihim olur açıkçası.
Spl proyu aldım üstad teşekkür ediyorum hakkını helal et bana yardımcı oldun ben pek anlamıyorum bu konulardan herşey için çok sağol

Spl Pro'yu aldım üstat teşekkür ediyorum hakkını helal et bana yardımcı oldun ben pek anlamıyorum bu konulardan her şey için çok sağ ol.

Spl Pro umarım ton bakımından hoşunuza gitmiştir.

Artık yaptıktan sonra ufak çaplı bir video da yollarsınız.

Helal olsun hakkım da.

Spl Pro umarım ton bakımından hoşunuza gitmiştir.

Artık yaptıktan sonra ufak çaplı bir video da yollarsınız.

Helal olsun hakkım da.

Kargoda 6 kanal amfiyi aldığım adamdan aldım zaten bu amfide o bassı kullanıyormuş şanşıma elinde bass varmış oda sizin önerdiğiniz spl Pro imiş :D tesadüfünde böylesi 2 güne gelir size video atacağım tabii ki o kadar bana yardımcı oldunuz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı