Amfi önerisi

Gitara yeni başlayacağım, gitarım Squier Sonic Strat HSS.

Blackstar Debut 15'e 6500 TL.
Marshal MG10G 6700 TL.

Hangisi daha iyidir? Veya iyiler mi? Eğer çok kötüler ise ID Core 10 V4 alacağım ama bütçemi o kadar zorlamak istemiyorum.

Genel olarak kulaklık ile kullanacağım, çok nadiren kulaklıksız kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ID Core zaten yeni başlayanlar için bir amfi değil.
Debut 15e daha modern bir amfidir.

Debut için dip ses yapıyor diyorlar, normalde ID Core alırdım ama sadece kulaklıkla kullanacağım için full potansiyelinde kullanamıyacağım ve full potansiyelinde kullanmıyacağım bir şeye 8500 TL vermek istemiyorum doğrusu, siz ne önerirsiniz amfi olarak? Bir de debut 10e ve 15e arasında wattdan başka bir fark var mı? 15ede daha fazla ayar seçeneği var sanırsam. Önerilerinizi bekliyorum.

Amfilerde dip SE olmaz. Buna manyetikler neden olurlar. Manyetikleriniz kötüyse dip sesiniz bol olur. Ancak bu kötü bir şey değildir; manyetikler böyle çalışırlar.

"Full potansiyeli" ne demek? Ben bilmiyorum. Açıklarsanız yardımcı olurum.

Dip gürültüsü denilen bir mevzu var ve Debut'larda özellikle şikayet edilen bir konu...

Başka bir konuda böyle yazmışlar hocam debut 15e için, full potansiyelinden kastım sadece kulaklıkla ile kullanacağım için o kadar paraya değer mi ondan emin olamadım hocam. Sizce debut 15e alınır mı? Nasıldır?

Dip gürültüsü denilen bir mevzu var ve Debut'larda özellikle şikayet edilen bir konu...
O amfide bir sorun yok. Yorumlar amatör.
5.000$ a amfi alsanız yine dip gürültüsü olacak. Çok önemli ise sizin için; "Noisless manyetik" kullanırsanız olmuyor.

full potansiyelinden kastım sadece kulaklıkla ile kullanacağım için o kadar paraya değer mi ondan emin olamadım hocam. Sizce debut 15e alınır mı? Nasıldır?
Kulaklık amfisi alın öyle ise

O amfide bir sorun yok. Yorumlar amatör.
5.000$ a amfi alsanız yine dip gürültüsü olacak. Çok önemli ise sizin için; "noisless manyetik" kullanırsanız olmuyor.

Kulaklık amfisi alın öyle ise.

Kulaklık amfisi aklımdan geçti ama emin değilim, debut 15e ile ID Core 10 v4'ün arasında çok fark var mıdır sizce? 2000 TL var aralarında.

Debut 15e kendi karakterine sahip analog bir amfi, ID core ise dijital işlemcili / modellemeli / ses kartı.
Aradaki fark para ile ölçülmez. nitelik ve beklenti olarak bakılması gerekiyor.

Debut 15e kendi karakterine sahip analog bir amfi, ID Core ise dijital işlemcili / modellemeli / ses kartı.
Aradaki fark para ile ölçülmez. Nitelik ve beklenti olarak bakılması gerekiyor.

Hocam peki kulaklık amfisi mantıklı mı sizce, bir de stüdyo kulaklığı olarak 2000 TL'ye ne önerirsiniz hocam? Aklımda hps 5000 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı