Amfi şeçimini ve bağlantısını nasıl yapmalıyım?

mehmetfrt

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceki arabamdan çikan Mobass MB 800.4 ab Class amfim ve Reis RS-600.1 mono amfim var. Yeni aldığım arabama Android multimedya taktırdım, bu elimdeki amfileri kullanıp 1 takım önlere Focal Acces 165 as Compenant arka kapıları da Focal Acces 165 AC Coax hoparlörünü alacağım bunları Mobass MB 800.4 amfi ile besleyip. Subwoofer olarak da elimde Rockford Fosgate Punhc 1 Subwoofer'ım var bunu da Reis RS600.1 mono amfi ile beslemeyi düsünüyorum. Bu kombinasyon nasıl verimli olur mu? Amfi alacağım focalleri destekler mi? Bu sistemle birlikte Android multimedyaya bağlantısını yapabilir miyim ön arka olmak üzere de balans yapmak istiyorum. Yoksa benim tek amfi ile kullanmam mı gerekir Audison sr 5.600 ile mantıklı mı olur?

Amfi alacağım focalleri destekler mi?
Evet besliyor. Her iki takım da 60W RMS. Mobass MB 800.4'de kanal başı 4Ohm'da 80W RMS verdiğini iddia ediyor.

Yoksa benim tek amfi ile kullanmam mı gerekir
Hayır, elindeki anfilerle drive edebilirsin.

Kablo setini mümkünse 4Ga hatta bütçe varsa 2Ga almaya çalış.

ön arka olmak üzere de balans yapmak istiyorum
Anfi üzerine mid'leri girerken sağ sol ve ön arka olarak dikkatli şekilde gir.

Evet besliyor. Her iki takım da 60W rms. Mobass MB 800.4'te kanal başı 4Ohm'da 80W rms verdiğini iddia ediyor.

Hayır, elindeki amfilerle Drive edebilirsin.

Kablo setini mümkünse 4ga hatta bütçe varsa 2ga almaya çalış.

Amfi üzerine Mid'leri girerken sağ sol ve ön arka olarak dikkatli şekilde gir.

Kablo setini 2ga olarak alırım.

Bir de 4 kapıyada ctk Pro ses yalıtımıda uygulayacağım.

Önemli olan benim için istediğim zaman sesi öne vereyim, arkaya vereyim veya sağ sola vereyim vs benim için önemli olan balance/fader yapabileyim oluyorsa 2 amfi kullanacağım. Yeniden bir amfi almaya gerek kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı