Amfide dip ses sorunu nasıl çözülür?

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Amfiyi doğrudan güç kaynağı ile kullandığımda aşırı derecede dip ses oluyor fakat herhangi bir tele parmağımı dayadığımda dip ses azalıyor. Aynı şekilde çalarken de azalıyor fakat her es verdiğimde yüksek şekilde geliyor. Şarjda kullanırsam böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Dip ses yok denecek kadar az, sorun topraklama olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında odadan odaya göre değişmez. Dip ses gitar amfiye yakınsa olabilir, bir de uzatma kablosu kullanıyorsanız olabilir. Bizim evde topraklama var ama dip ses problemini bir türlü çözemedim ben.

Birkaç yerde banyoda daha az olduğunu söyleyenleri okudum o yüzden denedim fakat bir şey değişmedi mecburen amfiyi şarj edip öyle kullanıyorum.

Amfiyi doğrudan güç kaynağı ile kullandığımda aşırı derecede dip ses oluyor fakat herhangi bir tele parmağımı dayadığımda dip ses azalıyor. Aynı şekilde çalarken de azalıyor fakat her es verdiğimde yüksek şekilde geliyor. Şarjda kullanırsam böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Dip ses yok denecek kadar az, sorun topraklama olabilir mi?
Ses dosyası paylaşın. Dip gürültüsü sandığınız şey doğal bir durum olabilir ya da olmayabilir. Duymadan bilemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı