bende neden 2 yazmıyor. Güncel sürümdeyim, 24.7.1AMD 6000 ve 7000 ekran kartı serisinde mevcut ve dahili grafik birimi olan 7000 serisi AMD işlemcilerde var, driver üzerinden açılıyor,
Eki Görüntüle 2272255
Yani driver üzerinden açılıyor şu anlık yani NVIDIA kart ile kullanamazsınız.
Bende neden 2 yazmıyor. Güncel sürümdeyim, 24.7.1Eki Görüntüle 2273029
Önizleme erken erişim gibi birşey mi yoksa beta gibi mi?Bu linkten ön izleme sürücüsünü indirmeniz gerekiyor.
Ön izleme erken erişim gibi bir şey mi yoksa beta gibi mi?
Eyvallah hocamErken erişim hocam, ön izleme olan tek şey AFMF 2 diye düşünüyorum ben kurdum RX 6700 karta şu anda bir sıkıntı yaşamadım.
Ben ne yaparsam yapıyım driverı kurarken yükleme ekranında takılı kalıyor 24.7.1 i silip denedim o yüklüyken denedim hiçbi türlü şu driverı çalıştıramadım uyuz oldum. ekran kartı da uyumlu ilginç yaniErken erişim hocam, ön izleme olan tek şey AFMF 2 diye düşünüyorum ben kurdum RX 6700 karta şu anda bir sıkıntı yaşamadım.
Ben ne yaparsam yapayım driverı kurarken yükleme ekranında takılı kalıyor 24.7.1'i silip denedim o yüklüyken denedim hiçbir türlü şu driverı çalıştıramadım uyuz oldum. Ekran kartı da uyumlu ilginç yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.