Amiral Gemilerinin İşlemci Hızları Gerçek mi?

Mehmet Adalı

Hectopat
Daha fazla  
Bugünün amiral gemisi dediğimiz telefonlar bile bazen kasıyor. Örneğin s5 ve z2 de bazen çok gereksiz takılmalar geldi. Spider-man2 oynarken hatta çok iyi optimize olan most wanted'da bile bazı takılmalar gördüm. Bunlar oyunlardan mı kaynaklanır yoksa android sistemin bi sorunu mudur?

Durum Androidden ve muhtemelen sizin yüklediğiniz gereksiz uygulamalardan kaynaklı. Hadi S5 kasar da Z2 kasacak bir telefon değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Most Wanted'ı çok eski telefonum olan Motorola Atrix'te bile takılmadan oynuyordum. Z2 saydığın oyunlarda kasacak bir telefon değil. GTA San Andreas ve Asphalt 8 için en yüksek ayarlarda test yaptım. Hiçbir sıkıntısı yok. Gereksiz uygulamalarla doldurmuşsunuz telefonu. Telefon ne yapsın ?

Bilinçsizce telefon kullanıp suçu telefonlara atıyorlar. G3 için de başladı bir kesim. Z2 için çoktan başladılar. Böyle kişiler iPhone alsın lütfen. Android kullanacak düzeyde değiller. Yapamazlar.

Zaten bu konuyu açan arkadaş diğer bir konuda Z2 ya da Z1 alma General Mobile Discovery Elite al diyerek bilgi düzeyini belli etmiş durumda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı