Amiral Gemisi Tavsiyesi

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta yazdığım telefonlardan birisini alacağım fakat kararsız kaldım. Aslında LG G3 satın almakta kararlıydım fakat internette bazı olumsuz yorumlar gördüm. LG G3 için çok ısınıyor ve performansı düşüyor diyorlar. Sizce bu durumda hangi modeli almalıyım?

Arkadaşlar başlıkta yazdığım telefonlardan birisini alacağım fakat kararsız kaldım. Aslında LG G3 satın almakta kararlıydım fakat internette bazı olumsuz yorumlar gördüm. LG G3 için çok ısınıyor ve performansı düşüyor diyorlar. Sizce bu durumda hangi modeli almalıyım?
Galaxy s5 kullanıcısım telefonumdan memlunum yeni aldığım için root atmadım samsung uygulamalarını biliyorsunuz zaten tek derdim onlar. Onun dışında güzel bir telefon tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,G3 kullaniyorum.G3ün 2K bi ekrani oldugu icin sarjini idareli kullanman gerekiyo her telefonda oldugu gibi yani.Isinma sorununa gelcek olursak telefon bu yani oyunda uygulamalarda illaki isincaktir.Daha cok isinmasinin nedeni ise arka kapagin plastik olmasi.Ama telefon gayet kullanisli .Isiniyo diye almaktan vazgecme derim ki bu isinma hicbi sekilde etkilemeyecektir seni.

Z2 çok eskidi bence yakında Z4 cikicak. Note 4 dışında samsung önermiyorum sıkıntılar çıkabiliyor. Lg G3 alabilirsin ama çok oyun oynuyorsan ısınması ve pil omri seni rahatsız edebilir.

Bu saydığın telefonlar server çalıştıracak kadar güçlü donanıma sahipler. Eğer telefonum işimi görsün diyorsan bunlar seni üzmez . Ama prestij için telefon almamalısın. Note 4 ile de whatsapp'a girersin, oyun oynarsın. Z2 ile de. Kullanmayacağımız teknolojiye para vermeyi çok severiz.

Bu saydığın telefonlar server çalıştıracak kadar güçlü donanıma sahipler. Eğer telefonum işimi görsün diyorsan bunlar seni üzmez . Ama prestij için telefon almamalısın. Note 4 ile de whatsapp'a girersin, oyun oynarsın. Z2 ile de. Kullanmayacağımız teknolojiye para vermeyi çok severiz.
Bence yanlış bir düşünce. O zaman apple gereksiz bir marka 2500 tl veriyorlar ve çoğu kişi sadece internete giriyor. Ama gösteriş için alıyorlar. Paran yetiyorsa neden en iyisini almayasın. Sonuçta note 4 ile oyun oynamakta var birde atıyorum GM ile oyun oynamak var.

Bence de Lg G3 ve Z2 arasında durmalısın. Nedenini sorarsan s5'te 2 gb ram var geleceğe dönük bir telefon değil. 2 GB ram uygulamalarda yetmemeye başlayacaktır. Diğerleri 3GB ram'e sahip sana bu avantaj sağlayacaktır. Kaldı ki 4 GB ram'li telefonlar çıkmaya başladı. Note3'e gelecek olursak o fiyata değmez kaldı ki sorunlu bir telefon ekran sarılığı çerçeve oynaması falan var diyorlar. Note4 ile bu özellikler fazlasıyla giderildi tabiki. O yüzden Note3'ü de eleyebiliriz..
LG G3 ve Z2 arasındada fazla fark yok anacak, ben bataryanın uzun süre götürmesini ve kamera perfonmansını iyi olmasını ve ayriyetten arayüzü hızlı ve akıcı bir telefon istiyorum dersen. Z2 seni memnun edecektir.

Ayriyetten çok Z2 ve G3 arasında kaldıysan Recep ve Ali ağabeylerimizin karşılaştırma videoları var bu 2 telefon arasında onu izlemeni tavsiye ederim. :D

Bence yanlış bir düşünce. O zaman apple gereksiz bir marka 2500 tl veriyorlar ve çoğu kişi sadece internete giriyor. Ama gösteriş için alıyorlar. Paran yetiyorsa neden en iyisini almayasın. Sonuçta note 4 ile oyun oynamakta var birde atıyorum GM ile oyun oynamak var.
En pahalısı en iyisi demek değildir. Kullanma maksadına göre telefon seçmekten bahsediyorum. Telefonu sadece alo demek için kullanan birisinin gidip iphone+ 128 gb almasına karşıyım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı