Oyun Amnesia Rebirth 1,28€ [Kinguin-Global Steam key]

kaiser soze

Kilopat
Katılım
13 Kasım 2019
Mesajlar
4.785
Makaleler
3
Çözümler
61
Geçen yıl Epic Games'in ücretsiz Amnesia Rebirth dağıtımını kaçıranlar, 49₺ mağaza fiyatına rağmen Epic Games'in başlatıcısını beğenmeyenler veya arşivine Steam üzerinde devam ettirmek isteyip yüksek zamma(280₺) takılanlar için bir fırsat var.

www.allkeyshop.com yönlendirmesiyle veya doğrudan Kinguin'e giderek AKS10 kodunu kullandığınızda 1,42€ yerine %10 indirimle 1,28€ fiyattan Amnesia Rebirth alabilirsiniz. Yakın zamanda oynamak isteyenler için daha uygun bir fiyat şu an için yok. Epic Games zam yapmadan önce bir indirim veya kupon fırsatı sunar mı bilmiyorum. Aynı zamanda Steam %90 indirim sunmadığı sürece en iyi fiyat bu. Şu ana kadar da %80 üzerinde bir indirim oranı görmemiş.

Aynı fiyata satan başka satıcı da var ama "güvenilir satıcı" işaretli olan "Umitz Games" satıcısını tercih ettim. Ödeme ve etkinleştirme konusunda sorun yok. Türkiye'de geçerli global Steam anahtarı verdiler. Yalnız uyarmam gereken bir şey var. Ödeme aracısı olarak Visa kullanıldığında hizmet ücreti ve ödeme işlem bedeli toplam 0,63€ oluyor. Mastercard destekli sanal kredi kartı kullanarak aynı kalemlere 0,10€ ödedim ve toplamı 1,38€ ile satın aldım. Şu an oyun kütüphanemdedir. Üçlemeyi tamamlamış oldum. İlgilenenlere duyurulur.

Not: Eneba üzerinde daha ucuza satan satıcı mevcut ama sitede bana uygun sadece Visa ödeme yöntemi vardı ve pahalıya patlıyordu. O yüzden Kinguin benim tespit edebildiğim en ucuz yer oldu.
 
Biri 25 lira atsa alacağım kartta para yok ya güzele de benziyor oyun. Arkadaşlarımdan dilencem inşallah atarlar.
 
Daha iyi bir önerim var; Game Pass PC'den toplam 4 oyunu da 30TL'ye oynayın. 1 ayda 4 oyunu bitirirsiniz bence. Justine zaten 20 dakikada bitiyor.

Edit: Sanırım çıktığı gün Amnesia: The Bunker'da gelecek.
 

Geri
Yukarı