AMOLED ekran mı daha iyi OLED ekran mı daha iyi?

IP11'in ekranını savunmaya çalışırken monitörlere girip farklı örneği verip sonra farklı örnekler geliyor diye şikayet etmek. Seni tanımam etmem ama Apple fanboyu olduğun bariz belli. Tamam Ayfon 11 en kral ekran, üstüne tanımam. Yeterki üzülmeyin.

Konu eski ama bir ekleme yapayım.
Amoled her pikseli tek tek aydınlatır Oled ise bir bütünlük sunar yani bu sayede bence daha doğal bir aydınlatma sağlıyor ikincisi Oled' in kontrast başarısı daha iyi özellikle bu farklı geçişli koyu ve açık tonlarda anlarsınız, Son olarak renk doğruluğu bakımından OLED panel bence daha başarılı amoled' e göre.

Teşekkür ederim.

Birçok kişi renklerinden memnun olduğu için değil, gerçek hayatta daha önce hiç doğru düzgün OLED monitör görmediği ya da parası yetmediği için IPS kullanıyor.

Kendi gözleriyle OLED monitör gören, kullanan adam; zorunda olmadığı sürece IPS monitöre kıçıyla bile bakmaz, Berbat görünür gözüne.

Yüksek Hz ekrana alışıp 60Hz kullanmak zorunda kalan biri gibi olur.

Ayrıca iPhone 11'in ekranı da günümüz için berbat bir ekran. Sırf Apple savunacağım diye utanmasa siyahları gri olarak gösterecek 11'i övmeyin gözünüzü seveyim.

Katılıyorum. İPhone 11 den honor 400 e geçtim çok fark var. Ayrıca oled monitör kullanıyorum. Burada da aynı durum söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…