Among Us oyunu Unreal Engine 4 ile baştan yapıldı

Among Us'ı hiç oynamadım ama çizimleri falan çok şirin, basit bir sistem gerektiren bir oyun bu yüzden ulaşılabilirliği artıyor.
Evet Fat Dino'nun yaptığının görselliği çok güzel ama eğlencesi kısıtlanacak.

Her şey grafik değil ki. Gerçekçi grafikten ziyade oyun içi yenilikler Among Us için daha iyi olacaktır.

Örneğin Minecraft'ın grafikleri de kötü olmasına rağmen gerçekçi grafiklere sahip çoğu oyundan daha dolu ve eğlenceli bir oyun. Eğer grafikleri daha iyi olsaydı şimdiki atmosferini veremezdi diye düşünüyorum.

Böyle bir Among Us 2 oynamak isterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi olmuş 😂
Her şey grafik değil ki. Gerçekçi grafikten ziyade oyun içi yenilikler Among Us için daha iyi olacaktır.

Örneğin Minecraft'ın grafikleri de kötü olmasına rağmen gerçekçi grafiklere sahip çoğu oyundan daha dolu ve eğlenceli bir oyun. Eğer grafikleri daha iyi olsaydı şimdiki atmosferini veremezdi diye düşünüyorum.

Zaten öyle onu o da biliyordur önemli olan her zaman oynanış en azından benim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı