AMP GTX 1060 6 GB'ye macun sürülmeli mi?

422470

Hectopat
Zotac AMP GTX 1060 6 GB kartım var fanları hızlandırmasam oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor ilk 5 dakikada oluyor. Uzun süre oynarsam artarda. Fanları hızlandırınca 65-68 arası oluyor ama bu sefer de ses oluyor. Macun süreceğim ama önceden hiç macun sürmedim bir şeye zarar veririm diye korkuyorum. İşlemciye göre daha zor geliyor. Birkaç video izledim basit gibi duruyor ama emin değilim. İşlemcide çok da kibar davranmıyordum direkt peçeteyle silip yenisini sürüyordum. Ekran kartında sürülen kısım sanki daha hassas gibi ve sürülen kısım da küçük. Alanın dışına sürersem falan bir şey olur mu?

Hocam yanlış anlamayın 2080 Ti kartım var 75 derecede çalışıyor bu sıcaklıklar gayet normal sorun yaratacak bir şey yok.

Hocam yanlış anlamayın 2080 Ti kartım var 75 derecede çalışıyor bu sıcaklıklar gayet normal sorun yaratacak bir şey yok.

Teşekkürler. Macun sürmek istememin sebebi aslında şu satın aldığım adam 3 yıl boyunca sürmemiş ondan sürmek istiyordum ama sorun olmazsa sürmem.

Teşekkürler. Macun sürmek istememin sebebi aslında şu satın aldığım adam 3 yıl boyunca sürmemiş ondan sürmek istiyordum ama sorun olmazsa sürmem.

Ben şahsen yıllık olarak yapıyorum temizlik ve bakım işlerini hocam macun yerine pedte kullanabilirsiniz sogutma blokları var sizin için 3 yıl olmuş zamanı gelmiş elinizden gelirse yapabilirsiniz hocam saglık ve stabil açısından daha iyi olur.

Ped GPU da ilk defa duyuyorum hocam. Ama zamanı geldiyse bugün sipariş verecektim zaten MX4 alayım. Kartın içini açarken dikkat etmem gereken bit şey var mı? Zarar vermek istemiyorum.

Kesinlikle macun değişimi yapılmalı. GTX 1060'a göre biraz fazla gibi sıcaklık. Birde fanları fulleyince azaltabiliyorsunuz. Kesinlikle macun değişimi yapmalısınız.

Ped GPU da ilk defa duyuyorum hocam. Ama zamanı geldiyse bugün sipariş verecektim zaten MX4 alayım. Kartın içini açarken dikkat etmem gereken bit şey var mı? Zarar vermek istemiyorum.

Termal pedler RAM'lerin üstüne koyulur hocam kablolarını ve braket dikkat etmeniz yeterli.

2080 Ti nere 1060 nere? 2080 Ti'a göre normal sıcaklık ama 1060'a göre değil.

Termal Pad'de termal macun da sürülmeli. Bir servise falan götürüp onlara sürdürttürebilirsiniz.

Termal Pad'de termal macun da sürülmeli. Bir servise falan götürüp onlara sürdürttürebilirsiniz.

Macun sürmek o kadar zor değilse kendim yapmak isterim. Ama ped kısmını yapar mıyım bilmiyorum. Nereden alabilirim pedleri? Bir de macun olarak MX4 alacaktım ama elimde Snowman macun var 6.663W yazıyor üstünde. MX4e para vereceğime bunu kullansam olur mu? İşlemcide bayağı işe yarıyor.

Üstat benim kartım bile 75 derece diyorum arkadaşın daha düşük dereceler görmesi gerekiyor demek istedim.

Hocam macunda pedde basit işler sadece el işçiligi istiyor birazcık YouTube videosu ile halledebilirsiniz söker iken dikkatli olun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…