Ampul takınca sigorta attı

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Girişteki avizeye ampul taktım. Düğmeye bastığım anda kıvılcım çıktı. Bomba gibi ses geldi. Sigorta attı komple evin. Ama ben ampulden olduğunu söylemedim evde kaos çıkmasın diye. Sonra 30 saniye sonra tekrar sigorta attı. Şimdi ampul orada yamuk şekilde biraz siyah şekilde duruyor. Yanmış biraz. Çıkartamıyorum da tekrar patlar diye. Durmasından da korkuyorum tekrar aynısı olur diye. Düğmeden kapalı ama. Ne yapmalıyım? Sabaha kadar uyuyacak gibi de değilim. Neredeyse elim ayağım titriyor bayağı. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Ampulu çıkartsam yine aynısı olur diye korkuyorum.

Yüksek ihtimal aşırı akım çektiği için kendini yaktı ve sigortayı attırdı. Düğmeden kapattıysanız rahatlıkla sökebilirsiniz. Emin olamıyorsanız sigortadan şartelleri indirip o şekilde çıkartabilirsin.

Yüksek ihtimal aşırı akım çektiği için kendini yaktı ve sigortayı attırdı. Düğmeden kapattıysanız rahatlıkla sökebilirsiniz. Emin olamıyorsanız sigortadan şartelleri indirip o şekilde çıkartabilirsin.
Ampulden olduğunu kimse bilmiyor. Yoksa kavga değil de tartışma çıkar. Düğmeden eminim kapalı. Sökersem de yarın sokabilirim. Bu gece nöbet gecesi o zaman.

Sigortayı indirip sök.
Sigortayı elleyemem daha.

Şalterleri indir ampulu çıkar.

Ve bir dahakine şalterleri kapatıp ampul tak :)

Şalteri elleyemem işte şu anda.
O zaman yapabileceğin bir şey yok dostum. Şalteri elleyememe sebebin ailen mi yoksa elektrik çarpar diye korkman mı? Şalterleri tahta bir kaşıkla vs. indirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı