Amuda kalkınca oluşan basınç normal midir?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 484

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba oncelikle, vucut agirliklariyla temel hareketleri ogrenmeye başladım ama konu amuda kalkmak ve bununla ilgili seyler olunca yapamiyorum. İlk basta duvarda denedim, uzun sure dayanabilecek gucum var ama daha 5. saniyeden kulaklarimin arkasinda dogru basinctan aci olusmaya basliyor basim donmeye basliyor ve daha 10. saniyeden birakmak zorunda kalıyorum. Bu normal ve zamanla gelisecek bir şey mi yoksa zorlamamak mi gerekiyor? Yaparken cok bilgim olmadigi icin cok zorlamak istemiyorum sizin fikirleriniz neler?

Kan beynine doğru akmaya başladığı için bir basınç oluşturuyor. Bu hisse alışık olmadığın içinde bu şekilde hissediyorsun. Zamanla alışırsın ama adım adım süreyi arttır hemen değil!

Kan beynine doğru akmaya başladığı için bir basınç oluşturuyor. Bu hisse alışık olmadığın içinde bu şekilde hissediyorsun. Zamanla alışırsın ama adım adım süreyi arttır hemen değil!
Her gun 2-3 defa yapabildigim kadar yapip kendimi gelistirmeye calissam bana bir sorunu olur mu cok zorlamadan? Bir de mesela kendini gelistiren insanlar dakikalarca duruyor alisik oldugu icin, bu insanlarda bu kadar durmasina ragmen neden herhangi bir zarari sorunu olmuyor?

Nefesinizle de alakası olabilir. Tutuyorsanız doğal olarak basınç oluşacak, o basıncı nefesinizi kontrol ederek atacaksınız. Tabii emin değilim, sadece bir fikir.

Her gun 2-3 defa yapabildigim kadar yapip kendimi gelistirmeye calissam bana bir sorunu olur mu cok zorlamadan? Bir de mesela kendini gelistiren insanlar dakikalarca duruyor alisik oldugu icin, bu insanlarda bu kadar durmasina ragmen neden herhangi bir zarari sorunu olmuyor?

Nefes egzersizleri yapabilirsin. Kendini çok sıkmadan süreyi yavaş yavaş arttır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı