Amuse ile AI şarkı yayılanabilir mi?

zSakura

Hectopat
Daha fazla  
Amuse distribütörü ile çalışmayı düşünüyorum. AI şarkı yayınlayabilir miyim? Ve sahiplen.com'dan aldığım lisans ile sample remixlediğim şarkıları atabilir miyim?

Routenote kullanın.
kullandım. kendi şarkımı ve ai şarkısını attım. yayınlama kriterlerine uygun olmadığını söylediler ve reddettiler. 1 ay bekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250317_171729.png
    IMG_20250317_171729.png
    131,5 KB · Görüntüleme: 28
kullandım. kendi şarkımı ve ai şarkısını attım. yayınlama kriterlerine uygun olmadığını söylediler ve reddettiler. 1 ay bekledim.
Hocam routenote güzeldi çok eksiği var belkide "artwork" sıkıntılıdır.

Hocam adamlar 2 hafta'da yayınlıyorlar nasıl 1 ay bekleme süresine girdin?

totalde* birini yayınladım yok dediler diğerlerini de attım kabul etmediler

yapımda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ses iyileştirmeleri vb. herşeyi yaptım fakat reddedildim

Hocam ONErpm var fakat önermem hatta türkiye'de şirketleri var adamların ücretsiz.
oraya da başvurdum. hesabınız küçük o nedenle ONErpm kız kardeşi olan falanca falanca siteye girebilirsiniz yıllık 10 dolar diyordu

oraya da başvurdum. hesabınız küçük o nedenle ONErpm kız kardeşi olan falanca falanca siteye girebilirsiniz yıllık 10 dolar diyordu
maillere de dönüş yapmıyorlar. distrokidde yaşadığım mağduriyeti tekrar yaşamak istemiyoeum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı