Routenote kullanın.Amuse distribütörü ile çalışmayı düşünüyorum. AI şarkı yayınlayabilir miyim? Ve sahiplen.com'dan aldığım lisans ile sample remixlediğim şarkıları atabilir miyim?
kullandım. kendi şarkımı ve ai şarkısını attım. yayınlama kriterlerine uygun olmadığını söylediler ve reddettiler. 1 ay bekledim.Routenote kullanın.
Hocam routenote güzeldi çok eksiği var belkide "artwork" sıkıntılıdır.kullandım. kendi şarkımı ve ai şarkısını attım. yayınlama kriterlerine uygun olmadığını söylediler ve reddettiler. 1 ay bekledim.
Hocam adamlar 2 hafta'da yayınlıyorlar nasıl 1 ay bekleme süresine girdin?kullandım. kendi şarkımı ve ai şarkısını attım. yayınlama kriterlerine uygun olmadığını söylediler ve reddettiler. 1 ay bekledim.
totalde* birini yayınladım yok dediler diğerlerini de attım kabul etmedilerHocam routenote güzeldi çok eksiği var belkide "artwork" sıkıntılıdır.
Hocam adamlar 2 hafta'da yayınlıyorlar nasıl 1 ay bekleme süresine girdin?
yapımda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ses iyileştirmeleri vb. herşeyi yaptım fakat reddedildimHocam routenote güzeldi çok eksiği var belkide "artwork" sıkıntılıdır.
Hocam adamlar 2 hafta'da yayınlıyorlar nasıl 1 ay bekleme süresine girdin?
Hocam ONErpm var fakat önermem hatta türkiye'de şirketleri var adamların ücretsiz.totalde* birini yayınladım yok dediler diğerlerini de attım kabul etmediler
oraya da başvurdum. hesabınız küçük o nedenle ONErpm kız kardeşi olan falanca falanca siteye girebilirsiniz yıllık 10 dolar diyorduHocam ONErpm var fakat önermem hatta türkiye'de şirketleri var adamların ücretsiz.
maillere de dönüş yapmıyorlar. distrokidde yaşadığım mağduriyeti tekrar yaşamak istemiyoeumoraya da başvurdum. hesabınız küçük o nedenle ONErpm kız kardeşi olan falanca falanca siteye girebilirsiniz yıllık 10 dolar diyordu
Distrokid berbat hocam telif yedim tüm paralar gitti.oraya da başvurdum. hesabınız küçük o nedenle ONErpm kız kardeşi olan falanca falanca siteye girebilirsiniz yıllık 10 dolar diyordu
aynı şekil. maillerime de dönüş yapmadılar. yandı paramDistrokid berbat hocam telif yedim tüm paralar gitti.
şuan müzik işiyle uğraşıyor musunuz?Distrokid berbat hocam telif yedim tüm paralar gitti.
Hocam bir profil mesajı atın.aynı şekil. maillerime de dönüş yapmadılar. yandı param
Uğraşıyorum 2021'den beri.aynı şekil. maillerime de dönüş yapmadılar. yandı param
şuan müzik işiyle uğraşıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.