Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Haziran 2013 #11 Ben 512 MB sisteme Windows 7 32 Bit kurdum, sen de kurarsın... Hatta Windows 8 32 Bit kur.
L LabiVids2 Hectopat Katılım 3 Haziran 2013 Mesajlar 5 5 Haziran 2013 #12 Zaten pc yi dğeiştirmeyi düşünüyorumda şimdilik bu sorunu nasıl çözbilirim youtube sorununu ?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2013 #13 Windows 7 atarak...
L LabiVids2 Hectopat Katılım 3 Haziran 2013 Mesajlar 5 5 Haziran 2013 #14 Tamam teşekkürler Bir de windows 7 atınca ekran kartı düşüyor ram düşüyor gibi söylentiler var uyumlulk falan doğrumu ?
Tamam teşekkürler Bir de windows 7 atınca ekran kartı düşüyor ram düşüyor gibi söylentiler var uyumlulk falan doğrumu ?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 5 Haziran 2013 #15 Evet düşüyor. Hatta düşünce bir tarafları da çatlıyor. Sonra kullanılmaz hale geliyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2013
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Haziran 2013 #16 LabiVids2 dedi: Tamam teşekkürler Bir de windows 7 atınca ekran kartı düşüyor ram düşüyor gibi söylentiler var uyumlulk falan doğrumu ? Genişletmek için tıkla... Recep'in verdiği linkte yazılanları okumaya zahmet etmediğiniz çok belli. https://www.technopat.net/forum/dig...den-windows-xp-kullanmamaliyiz.html#post36613 Hoş XP kullananların genel olarak bir okuma sorunu olduğuna inanıyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Okumak yerine kulaktan dolma bilgiler edinme daha kolay geliyor insanlara.
LabiVids2 dedi: Tamam teşekkürler Bir de windows 7 atınca ekran kartı düşüyor ram düşüyor gibi söylentiler var uyumlulk falan doğrumu ? Genişletmek için tıkla... Recep'in verdiği linkte yazılanları okumaya zahmet etmediğiniz çok belli. https://www.technopat.net/forum/dig...den-windows-xp-kullanmamaliyiz.html#post36613 Hoş XP kullananların genel olarak bir okuma sorunu olduğuna inanıyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Okumak yerine kulaktan dolma bilgiler edinme daha kolay geliyor insanlara.