An operating System wasnt found hatası

berkanSs

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım tamirden geldi ve Windows 10 Pro halde geldi kasmalar gözlemledim ve bunu Home yapmaya karar verdim. Flash belleğimi her şeyimi hazırladım kurulumda sıkıntı çıktı ve bu hatayla karşılaştım. Yaklaşık 1 ay bilgisayarı kaldırdım kullanmadım bugün tekrar kullanayım dediğimde hata devam ediyordu bazı konularda BIOS pilinin sökülüp 10dk beklenmesi yazıyordu, yaptım ama hâla aynı. Ne yapmam gerek?

BIOS'a girip Boot sekmesini SS atar mısın?

1. seçenekteyken enter tuşuna bas, HDD: veya SSD: yazanı seç. Kaydedip BIOS'tan çık.

1. seçenekteyken enter tuşuna bas, HDD: Veya SSD: Yazanı seç. Kaydedip BIOS'tan çık.

Denedim hocam hiçbir şekilde olmuyor ama tekrar deneyeceğim.

Flashı takıp denedim Windows ekranı açıldı sonra 3 nokta bir şeyler oldu kaldı öyle bende kapattım.

Flashı takıp denedim Windows ekranı açıldı sonra 3 nokta bir şeyler oldu kaldı öyle bende kapattım.
Flash ile tekrardan Windows kurulumu yap. BIOS'a gir ve 1st kısmında HDD:, SSD: veya SATA: yazanı seç. Yeniden dene.

Flash ile tekrardan Windows kurulumu yap. BIOS'a gir ve 1st kısmında HDD: SSD: Veya SATA: Yazanı seç. Yeniden dene.

Yarın sizi bilgilendireceğim hocam.

Flash ile tekrardan Windows kurulumu yap. BIOS'a gir ve 1st kısmında HDD: SSD: Veya SATA: Yazanı seç. Yeniden dene.

İlginiz için teşekkür ederim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…