maddefector Hectopat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2017 #1 Bu hatayi aldiktan sonra format atmaya karar verdim. Onceligi ayarlayip BIOS'dan ekrani bekledim. Ancak "Press any key" yazisinin arkasina bu hata tekrar cikti ve ne kadar bassam da tuslara herhangi bir etki olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2017
Bu hatayi aldiktan sonra format atmaya karar verdim. Onceligi ayarlayip BIOS'dan ekrani bekledim. Ancak "Press any key" yazisinin arkasina bu hata tekrar cikti ve ne kadar bassam da tuslara herhangi bir etki olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Ekim 2017 #2 USB belleği nasıl hazırladınız? Windows 10 USB'lerinde Press any key diye bir şey kalmadı. 7 kuruyorsanız destek vermiyoruz. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
USB belleği nasıl hazırladınız? Windows 10 USB'lerinde Press any key diye bir şey kalmadı. 7 kuruyorsanız destek vermiyoruz. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat