AN517-54 Dual channel yapılmalı mı?

Naqlov

Hectopat
Daha fazla  
Dual channel RAM'in daha avantajlı olduğunu biliyorum fakat çok fark ettireceğinden şüpheliyim. Laptop 1x16 CL22-3200MHz belleğe sahip, Dual channel yapmak istiyorum ama 16 GB RAM ekleme yaparsam sizce FPS veya gündelik kullanımda ne kadar fark olur? Laptop üzerindeki RAM'i satıp 2x8 almayı düşündüm fakat garanti dışı kalacağı için vazgeçtim, 16 GB ekleyip 2x16 yapsam masraflı olacak veya bu masrafa değecek mi?

Benzer özelliklerde 8 GB RAM daha alın. Garanti olmasa da çift kanal çalışabilir büyük ihtimalle. Ayrıca garanti konusunda vida yerlerindeki güvenlik etiketlerini söktüğünüz için garanti dışı kalıyordu, hala aynı mı bilmiyorum.

Edit: 16 GB olacak pardon.

Son düzenleme:
Benzer özelliklerde 8 GB RAM daha alın. Garanti olmasa da çift kanal çalışabilir büyük ihtimalle. Ayrıca garanti konusunda vida yerlerindeki güvenlik etiketlerini söktüğünüz için garanti dışı kalıyordu, hala aynı mı bilmiyorum.
Satıcı upgrade işlemlerinde sıkıntı olmaz diyor fakat ben yine de RAM taktıracak olursam Laptopla beraber servise göndermeyi düşünüyorum, ücretsiz takıyorlarmış. Tek sıkıntı RAM konusunda nasıl bir yol izlemem gerektiği.

Hocam hangi oyundan performans beklediginize bağlı, AAA oyunlarda fazla fark olmasa da Valorant CS:GO gibi oyunlarda cok fark olur. 8 GB takilirsa Dual çalışmaz Flex olur, Acer'lerde garanti dışı kalıyor diye biliyorum serviste taktirmaniz lazım.
O zaman ileri zamanda 1 TB HDD + 16 GB benzer bir RAM satın alıp servis de taktırayım, Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı