Anaconda Navigator Jupyter Lab ve Jupyter Notebook açılmıyor

Direkt C altına kurulum yaptığın için, Windows güvenlik dolayısı ile izin vermiyor olabilir bazı executable dosyalara. Program Files altına kurmayı dene.
Kurulum yolunda boşluk karakteri olduğu zaman kurulum takılıyor. Hatta konusunu bile açtım kurulum takılıyor diye. Program boşluk Files olduğu zaman kurulum takılıyor.
"http://localhost:8888/" diye başlayan linki Chrome'da açın. Normalde otomatik açılması lazımdı.
Evet Jupyter Notebook açıldı fakat Jupyter Lab açılmıyor hala. 😱
 
Sanırım varsayılan tarayıcıyla ilgili sorun var. Başlat'a "varsayılan uygulamalar" yazıp tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin. Eğer çözülmezse Promt'u açın ve
jupyter notebook --generate-config
komutunu çalıştırın. Ardından C:/Users/kullanıcıadı/.jupyter/ altındaki jupyter_notebook_config.py dosyasını Spyder ya da PyCharm ile açın ve
c.NotebookApp.browser
başlayan satıra gelip tırnak içinde tarayıcınızın yolunu belirtin. Ters slash işaretlerini slash ile değiştirin (videoda 2:50)ve kaydedin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Anaconda Navigator'e giriyorum. Spyder'e tıklıyorum sorunsuz bir şekilde açılıyor. Jupyter notebook ve Lab'ı açmaya çalışıyorum açılmıyor. Görev yöneticisine bakıyorum ayrıntılar kısmında jupyter-lab prosesi başlamış oluyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim?Eki Görüntüle 584345

Dostum merhaba, aynı sorunla ben de karşı karşıyayım. Kaç gündür bakınıyorum bir çözüm yolu bulamadım. Bu sorunu nasıl çözdüğünü hatırlıyorsan yardımcı olabilir misin?
 
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildiniz mi?
Merhabalar,

Öncelikle hort için özür dilerim ancak araştıran başka arkadaşlara yardımcı olabilmesi açısından cevap verme gereği hissettim.

Bende aynı sorunu yaşıyordum ve farkettim ki sorunun nedeni çalışma yolunun türkçe karakter içermesi. Örneğin sizin açmaya çalıştığınız dosya "c/kullanıcılar/hüseyin" yolu üzerine kayıtlı olsun. Program, yol üzerindeki türkçe karakterleri "%" gibi ifadelerle değiştiği için şu şekilde bir yolda programı arıyor:
c/kullanıcılar/h%seyin şeklinde...

Türkçe karakterli yolun ismini değiştirmek çözüm oldu benim için. Ancak kullanıcı yolunu değiştirirken dikkatli olun. Eğer normal bir dosyayı değil de kullanıcı yolunu değiştirecekseniz internetten bir araştırmanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı