Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Nisan 2021 #1 Başlıktan da anlayacağınız gibi Anaconda'dan Jupyter notebook açıyorum Edge'den açıyor, oysa ben Opera GX'ten açmak istiyorum. Nasıl açabilirim?
Başlıktan da anlayacağınız gibi Anaconda'dan Jupyter notebook açıyorum Edge'den açıyor, oysa ben Opera GX'ten açmak istiyorum. Nasıl açabilirim?
Çözüm Ahmelikun 22 Nisan 2021 Sirain dedi: Maalesef işe yaramadı hala Edge'de çalışyor Genişletmek için tıkla... Edge'i silmeyi deneyin. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download bu uygulama ile siliniyor.
Sirain dedi: Maalesef işe yaramadı hala Edge'de çalışyor Genişletmek için tıkla... Edge'i silmeyi deneyin. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download bu uygulama ile siliniyor.
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Varsayılan tarayıcınızı Opera GX yapın. Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan uygulamalar > Web tarayıcısını Opera GX yapın. Sorunu çözüldüyse ''Çözüldü'' olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Varsayılan tarayıcınızı Opera GX yapın. Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan uygulamalar > Web tarayıcısını Opera GX yapın. Sorunu çözüldüyse ''Çözüldü'' olarak işaretlersen sevinirim.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #3 Windows’un ayarlar kısmından Opera’yı varsayılan tarayıcı olarak ayarlaman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Nisan 2021 #4 G3258 dedi: Windows’un ayarlar kısmından Opera’yı varsayılan tarayıcı olarak ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her ikinize de. Ahmelikun dedi: Varsayılan tarayıcınızı Opera GX yapın. Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan uygulamalar > Web tarayıcısını Opera GX yapın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
G3258 dedi: Windows’un ayarlar kısmından Opera’yı varsayılan tarayıcı olarak ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her ikinize de. Ahmelikun dedi: Varsayılan tarayıcınızı Opera GX yapın. Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan uygulamalar > Web tarayıcısını Opera GX yapın. Genişletmek için tıkla...
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 Sirain dedi: Teşekkürler her ikinize de. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü ? Artı 0 Eksi
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Nisan 2021 #6 Ahmelikun dedi: Sorun çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Ne bu çözüm merakın? Artı 0 Eksi
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #7 Hoaxer dedi: Ne bu çözüm merakın? Genişletmek için tıkla... Gelenlerin çözüldü olarak görmesi için belki çözümü görmek için gelir. Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Ne bu çözüm merakın? Genişletmek için tıkla... Gelenlerin çözüldü olarak görmesi için belki çözümü görmek için gelir.
burakthegodfather Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #8 Ahmelikun dedi: Gelenlerin çözüldü olarak görmesi için belki çözümü görmek için gelir. Genişletmek için tıkla... Bu "Çözüldü" olarak işaretlenebilen bir konu kategorisi değil. Artı 0 Eksi
Ahmelikun dedi: Gelenlerin çözüldü olarak görmesi için belki çözümü görmek için gelir. Genişletmek için tıkla... Bu "Çözüldü" olarak işaretlenebilen bir konu kategorisi değil.
KS KS Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Nisan 2021 #9 Maalesef işe yaramadı hala Edge'de çalışyor Artı 0 Eksi
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #10 burakthegodfather dedi: Bu "Çözüldü" olarak işaretlenebilen bir konu kategorisi değil. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlarsa moderatörler çözüldü olarak işaterler. Artı 0 Eksi
burakthegodfather dedi: Bu "Çözüldü" olarak işaretlenebilen bir konu kategorisi değil. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlarsa moderatörler çözüldü olarak işaterler.