Anadolu lisesinden meslek lisesine geçilmeli mi?

mambared

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5600
rtx 4060
512gb sdd
16gb ddr4 ram
Meslek
ögrenci
Daha yeni liseye geçtim ve Anadolu lisesinde okuyorum ama aklıma takılan bir soru var. Meslek lisesine gidim mi diye. Çünkü Anadolu'da okusam da başaramazsam işsiz kalırım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Daha yeni liseye geçtim ve Anadolu lisesinde okuyorum ama aklıma takılan bir soru var. Meslek lisesine gidim mi diye. Çünkü Anadolu'da okusam da başaramazsam işsiz kalırım diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ben başaramam dersen akademik anlamda kendine güvenin yoksa bende çok durmanın bi anlamı yok kendini zorlama direk mesleğe git meslek öğren

Kendine güvenmiyorsan Anadolu senin yerin değil ciddiyim sırf iş sahibi olayım diye Anadolu okulunda(kendi okulumu söylüyorum) 11'e geçenlerin %90'ı sayısal seçiyor ve yapamıyorlar eğer yeteneğim var diyorsan devam et sayısala yok ben daha çok meslek ada mıyım dersen geç mesleğe ya da ben ağır zor iş yapamam ama mesleğim olsun dersen eşit ağırlıktan gidebilirsin bu sana bağlı bir şey.

Öyle bir düşünceniz varsa zaten bir saniye bile durmadan gidin ama başarılı olurum ben yaparım derseniz hiç geçmeyin.

Zaten sende bu düşünceler varsa geçmen gerek 😃 meslek lisesine gidiyorum şuan çıraklığa geçmek istiyorum ve eğer kalırsam geçerim direk senin okuma planın varsa meslek gir hiç yoksa çıraklık gir meslekte haftada 2 gün atölyen oluyor bölümüne göre dersler zorluyor ben bilişimdeyim ben feci zorlanıyorum ve kalma ihtimalim yüksek

Meslekte bilişim okuyorum istesem Anadolu gidebilirdim fakat Anadolu cidden zorluyor biz meslekte bile coğrafya vb derslerde zorlanırken Anadolu'daki dağa ağır oluyor.

Ben başaramam dersen akademik anlamda kendine güvenin yoksa bende çok durmanın bi anlamı yok kendini zorlama direk mesleğe git meslek öğren
Akademik olarak iyi bi başarım var ve kendimide zorlayabilirim

Kendine güvenmiyorsan Anadolu senin yerin değil ciddiyim sırf iş sahibi olayım diye Anadolu okulunda(kendi okulumu söylüyorum) 11'e geçenlerin %90'ı sayısal seçiyor ve yapamıyorlar eğer yeteneğim var diyorsan devam et sayısala yok ben daha çok meslek ada mıyım dersen geç mesleğe ya da ben ağır zor iş yapamam ama mesleğim olsun dersen eşit ağırlıktan gidebilirsin bu sana bağlı bir şey.

Sayısal da iş çok mu zor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı