Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ekim 2020 #11 TatarBekir dedi: Anadolu'da okuyorum şimdi bizim okul fen lisesini geçti fizikte okul var okul var. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım).
TatarBekir dedi: Anadolu'da okuyorum şimdi bizim okul fen lisesini geçti fizikte okul var okul var. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım).
3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 7 Ekim 2020 #12 Revivmeooi dedi: Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım). Genişletmek için tıkla... Benim sorumu cevaplarsan sevinirim dostum..
Revivmeooi dedi: Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım). Genişletmek için tıkla... Benim sorumu cevaplarsan sevinirim dostum..
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #13 Revivmeooi dedi: Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım). Genişletmek için tıkla... Binaya sıraya bakmıycaksın öğretmenler sürekli ek ders anlatmaya sınavlarda boru gibi soru çakmaya her gün tonlarca ödev vermeye beden dersinden ders alıp işlemeye çalışıyorsa demek ki o lisdeki öğretmenler iyi not: Bizim lise.
Revivmeooi dedi: Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım). Genişletmek için tıkla... Binaya sıraya bakmıycaksın öğretmenler sürekli ek ders anlatmaya sınavlarda boru gibi soru çakmaya her gün tonlarca ödev vermeye beden dersinden ders alıp işlemeye çalışıyorsa demek ki o lisdeki öğretmenler iyi not: Bizim lise.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ekim 2020 #14 Silinen üye dedi: Benim sorumu cevaplarsan sevinirim dostum.. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu göremedim hocam. Kaç kız kaç erkek ise dediğim gibi Grafik ve bilişim olarak ayrılıyoruz kızlar genelde grafik seçiyor.
Silinen üye dedi: Benim sorumu cevaplarsan sevinirim dostum.. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu göremedim hocam. Kaç kız kaç erkek ise dediğim gibi Grafik ve bilişim olarak ayrılıyoruz kızlar genelde grafik seçiyor.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #15 Silinen üye dedi: Okulun Okulun toplam kac kişi bizimkisi 12k ? Bu Bu arda meslek lisesine dewam et işşiz kalmazsın dostum. Genişletmek için tıkla... Meslek Lisesi mezunları zor iş buluyor ama.Benim kuzenim sağlık meslek lisesi mezunu ve şuanda devada çalışıyor ve hiçbir hastane onu kabul etmiyor.
Silinen üye dedi: Okulun Okulun toplam kac kişi bizimkisi 12k ? Bu Bu arda meslek lisesine dewam et işşiz kalmazsın dostum. Genişletmek için tıkla... Meslek Lisesi mezunları zor iş buluyor ama.Benim kuzenim sağlık meslek lisesi mezunu ve şuanda devada çalışıyor ve hiçbir hastane onu kabul etmiyor.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #16 Silinen üye dedi: Bence meslekte kal Anadolu puanları çok yüksek benim kaç tanıdığım varsa hepsi 1 kere kaldı mesleğe dewam et iş bulma alanın daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Hangi okul o? @Revivmeooi bu arada sevdiğim iş dediğin ne oluyor? Bilgisayar toplamak mı? Bence böyle bir şey yapma. Anadolu lisesine geçiş yap.
Silinen üye dedi: Bence meslekte kal Anadolu puanları çok yüksek benim kaç tanıdığım varsa hepsi 1 kere kaldı mesleğe dewam et iş bulma alanın daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Hangi okul o? @Revivmeooi bu arada sevdiğim iş dediğin ne oluyor? Bilgisayar toplamak mı? Bence böyle bir şey yapma. Anadolu lisesine geçiş yap.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #17 Revivmeooi dedi: Sorunuzu göremedim hocam. Kaç kız kaç erkek ise dediğim gibi grafik ve bilişim olarak ayrılıyoruz kızlar genelde grafik seçiyor. Genişletmek için tıkla... Bir de bizim liseye sonradan girmek için ortalaman 97 üstü olmak zorunda oluyor okulda kontenjan yok.
Revivmeooi dedi: Sorunuzu göremedim hocam. Kaç kız kaç erkek ise dediğim gibi grafik ve bilişim olarak ayrılıyoruz kızlar genelde grafik seçiyor. Genişletmek için tıkla... Bir de bizim liseye sonradan girmek için ortalaman 97 üstü olmak zorunda oluyor okulda kontenjan yok.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #18 Bilişim derslerini ya da matematik fizik gibi dersleri düzgün anlatıyorlar mı? Anlatmıyorlarsa hiç durma geç direkt anadolu lisesine.
Bilişim derslerini ya da matematik fizik gibi dersleri düzgün anlatıyorlar mı? Anlatmıyorlarsa hiç durma geç direkt anadolu lisesine.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ekim 2020 #19 Karamurselee dedi: Bilişim derslerini ya da matematik fizik gibi dersleri düzgün anlatıyorlar mı? Anlatmıyorlarsa hiç durma geç direkt anadolu lisesine. Genişletmek için tıkla... Anlatıyorlar. Öğretmenlerimiz çok iyi ama sanırım geçeceğim.
Karamurselee dedi: Bilişim derslerini ya da matematik fizik gibi dersleri düzgün anlatıyorlar mı? Anlatmıyorlarsa hiç durma geç direkt anadolu lisesine. Genişletmek için tıkla... Anlatıyorlar. Öğretmenlerimiz çok iyi ama sanırım geçeceğim.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #20 Revivmeooi dedi: Anlatıyorlar. Öğretmenlerimiz çok iyi ama sanırım geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence de geç.Meslek Lisesi mezunları iş bulamıyor
Revivmeooi dedi: Anlatıyorlar. Öğretmenlerimiz çok iyi ama sanırım geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence de geç.Meslek Lisesi mezunları iş bulamıyor