Anadolu lisesine geçilir mi?

Ortalama bir okul ne eksik ne fazla aynı şekilde okuduğum meslek lisesi o kadar kötü değil (sanırım daha tam emin olamadım).

Binaya sıraya bakmıycaksın öğretmenler sürekli ek ders anlatmaya sınavlarda boru gibi soru çakmaya her gün tonlarca ödev vermeye beden dersinden ders alıp işlemeye çalışıyorsa demek ki o lisdeki öğretmenler iyi not: Bizim lise.
 
Okulun

Okulun toplam kac kişi bizimkisi 12k ?
Bu

Bu arda meslek lisesine dewam et işşiz kalmazsın dostum.
Meslek Lisesi mezunları zor iş buluyor ama.Benim kuzenim sağlık meslek lisesi mezunu ve şuanda devada çalışıyor ve hiçbir hastane onu kabul etmiyor.
 
Bence meslekte kal Anadolu puanları çok yüksek benim kaç tanıdığım varsa hepsi 1 kere kaldı mesleğe dewam et iş bulma alanın daha yüksek.

Hangi okul o? :D @Revivmeooi bu arada sevdiğim iş dediğin ne oluyor? Bilgisayar toplamak mı? Bence böyle bir şey yapma. Anadolu lisesine geçiş yap.
 
Sorunuzu göremedim hocam. Kaç kız kaç erkek ise dediğim gibi grafik ve bilişim olarak ayrılıyoruz kızlar genelde grafik seçiyor.

Bir de bizim liseye sonradan girmek için ortalaman 97 üstü olmak zorunda oluyor okulda kontenjan yok.
 
Bilişim derslerini ya da matematik fizik gibi dersleri düzgün anlatıyorlar mı? Anlatmıyorlarsa hiç durma geç direkt anadolu lisesine.
 

Geri
Yukarı