Anadolu Lisesine geçişte Almanca soumluluğuna girmek

• Konuyu başlatan nnnbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 452

nnnbs

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9 ve 10'u imam hatipte okudum. Bu sene özel bir Anadolu lisesine naklimi aldırdım. Geçen gün resim ve müzik hocası sorumluluk sınavı yaptı. Almanca'dan da sorumluluk sınavı olacak mıyım? Sonuçta 2 sene boyunca Almanca sınavı olmadım onun yerinde Arapça sınavı oldum. Olacaksam ben ne yapacağım? Hiç Almanca dersi görmedim. MF grubundayım, ders programımızda Almanca yok ama hoca sınav yapmak zorundaymış. Tabii öncesinde çalışma kağıdı vereceğini söyledi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal hayatta İngilizce, ticarette Almanca, kız tavlamada Fransızca bilmelisin.Hangisine yatkınsan onu seç.

Arkadaşlar 9 ve 10'u imam hatipte okudum. Bu sene özel bir Anadolu lisesine naklimi aldırdım. Geçen gün resim ve müzik hocası sorumluluk sınavı yaptı. Almanca'dan da sorumluluk sınavı olacak mıyım? Sonuçta 2 sene boyunca Almanca sınavı olmadım onun yerinde Arapça sınavı oldum. Olacaksam ben ne yapacağım? Hiç Almanca dersi görmedim. MF grubundayım, ders programımızda Almanca yok ama hoca sınav yapmak zorundaymış. Tabii öncesinde çalışma kağıdı vereceğini söyledi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Ben 1 dönem Almanca'dan kalmıştım galiba ya da 1 yıl mı? Hatırlamıyorum belki bakarım ama sorumluluğuna girmemiştim.

Bende geçen yıl 11.sinifta meslekten Anadolu'ya geçtim ikinci yabancı dil fransızcaymış YouTube'da anlatım videoları vardı çalışarak geçtim sorumlulukları. Bizi sözlü sınavda yapmışlardı. Yardımcı olurlar geçersin zaten kağıt vereceğini söylemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı