Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçişte ortama nasıl alışılır?

Ben de bilişimdeyim yavaştan bıraktım gibi ama senin gideceğin yerde de o bölüm olan mtal varsa gitmeni öneririm.

Var. Ama gidesim yok cünkü üniversite okumayı planlıyorum.

Hocam eski okulunuzda kız erkek ayrı sınıf mıydı?

Aynı sınıfta ama okulda 3 5 tane kız vardı. Bizim sınıfta 2 kız var birisi hiç konuşmuyor bildiğin NPC diğeri ise erkek gibi. Kız diyemem.(Aşağılamak için yazmadım
)

Var. Ama gidesim yok cünkü üniversite okumayı planlıyorum.

Aynı sınıfta ama okulda 3 5 tane kız vardı. Bizim sınıfta 2 kız var birisi hiç konuşmuyor bildiğin NPC diğeri ise erkek gibi. Kız diyemem.(aşağılamak için yazmadım.
)

Hocam işte hiç sosyalleşmemeniz sıkıntı mesela hiç mi kızlarla konuşmadınız yani AVM'dir falan:D

Bilişim.

Genelde ortak okullarda çok kız kavgası oluyor. Kavga edeceğimi sanmam ama kızlarda kendini yüceltiyor bu yüzden onlara nasıl davrandığımızında bir önemi var sayılır.

Sadece kız olarak değili ortama alışma olarak cevap verirseniz sevinirim asıl merak ettiğim o sonucta oradaki herkes birbirini tanıyor dışlanma olasılığım yüksek.
Ne bilim direkt kız diye olaya girmişsiniz. Valla bizim zamanda ortama alışmak kolaydıda siz yeni dönem liselileri anlamadım. Olduğunuz gibi olun başkaları için başka birine dönmeye çalışmayın yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı