KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 3 Ekim 2020 #1 Yukarı bakınca hiçbir şey anlamadım, meslek lisesinde olanlar bakabilir mi? Okul kapalı şu an.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 3 Ekim 2020 #2 Yukarı? Hangi yukarısı? Ben de meslekteyim, anlayabilirim belki
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 3 Ekim 2020 #3 enes.wtp dedi: Yukarı? Hangi yukarısı? Ben de meslekteyim, anlayabilirim belki Genişletmek için tıkla... Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Büro yönetimine yerleşmiş miyim?
enes.wtp dedi: Yukarı? Hangi yukarısı? Ben de meslekteyim, anlayabilirim belki Genişletmek için tıkla... Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Büro yönetimine yerleşmiş miyim?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 3 Ekim 2020 #4 KırAtlıLiberal dedi: Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Eki Görüntüle 688988 Büro yönetimine yerleşmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, yerleşmişsiniz. Hayırlı olsun, ben de Bilgisayar bölümüne yerleştim. Technopat'ta ders çalışıyorum
KırAtlıLiberal dedi: Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Eki Görüntüle 688988 Büro yönetimine yerleşmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, yerleşmişsiniz. Hayırlı olsun, ben de Bilgisayar bölümüne yerleştim. Technopat'ta ders çalışıyorum
BerkantYILMAZ Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 93 Yer Bağcılar sınır. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #5 KırAtlıLiberal dedi: Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Eki Görüntüle 688988 Büro yönetimine yerleşmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, şu anda Anadolu meslek programındasınız AMP olduğun için 5 Ekim'de okulun başlıyor ve bölüm dersleri görüceksiniz. Hayırlı olsun.
KırAtlıLiberal dedi: Görüntü eklemeyi unutmuşum . Buyurun: Eki Görüntüle 688988 Büro yönetimine yerleşmiş miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, şu anda Anadolu meslek programındasınız AMP olduğun için 5 Ekim'de okulun başlıyor ve bölüm dersleri görüceksiniz. Hayırlı olsun.
Eray3424 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Darıca/Nenehatun Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2020 #6 Son sene işiniz zor staj okul üniversite sınavı proje işlerine gireceksiniz.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 3 Ekim 2020 #7 Hedefim yüksek ilk 5K burada çok durmayacağım 10.sınıfta Anadolu Lisesinde olacağım. BerkantYILMAZ dedi: Evet, şu anda Anadolu meslek programındasınız AMP olduğun için 5 Ekim'de okulun başlıyor ve bölüm dersleri görüceksiniz. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgiyi nereden aldınız bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi. Son düzenleme: 3 Ekim 2020
Hedefim yüksek ilk 5K burada çok durmayacağım 10.sınıfta Anadolu Lisesinde olacağım. BerkantYILMAZ dedi: Evet, şu anda Anadolu meslek programındasınız AMP olduğun için 5 Ekim'de okulun başlıyor ve bölüm dersleri görüceksiniz. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgiyi nereden aldınız bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi.
BerkantYILMAZ Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 93 Yer Bağcılar sınır. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #8 KırAtlıLiberal dedi: Hedefim yüksek ilk 5K burada çok durmayacağım 10.sınıfta Anadolu Lisesinde olacağım. Bilgiyi nereden aldınız bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi. Genişletmek için tıkla... "MEB" Öğretmenleriniz sizlere bir şekilde ulaşır. Okul sitesinden ders programına bakabilirsiniz. Son düzenleme: 3 Ekim 2020
KırAtlıLiberal dedi: Hedefim yüksek ilk 5K burada çok durmayacağım 10.sınıfta Anadolu Lisesinde olacağım. Bilgiyi nereden aldınız bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi. Genişletmek için tıkla... "MEB" Öğretmenleriniz sizlere bir şekilde ulaşır. Okul sitesinden ders programına bakabilirsiniz.